Cream of Rice Önerisi

ege001

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,910
Merhabalar 1 veya 1.5 kg Cream of rice alacağım. Markalar hakkında hiçbir bilgim yok. Önerebileceğiniz bir marka/aroma var mıdır?

Proteinocean'dan muffinli aldım fena değil ama ben cream of rice a çok sıcak bakan bir insan değilim bence olmasada olur

Proteinocean'dan muffinli aldım fena değil ama ben cream of rice a çok sıcak bakan bir insan değilim bence olmasada olur
Hocam şekeri yalnizca meyveden alıyorum birkac gündür canım çok tatlı çektiği zaman kullanacağım. 1kg bitince zaten birdaha almayacağım normal tatlılar yerim. Yaklaşık 2 3 aydır fazla şeker tüketiyordum o yüzden.

hocam hemen hemen hepsini kullandım muzlu ve muhallebiliyi çok sevdim ben pankake yaparken inanılmaz güzel oluıyordu her sabah fiks yerdim ve asla sıkılmazdım öneririm muz ve muhallebi

hocam hemen hemen hepsini kullandım muzlu ve muhallebiliyi çok sevdim ben pankake yaparken inanılmaz güzel oluıyordu her sabah fiks yerdim ve asla sıkılmazdım öneririm muz ve muhallebi
Teşekkürler hocam muzlu deneyeyim o zaman

Teşekkürler hocam muzlu deneyeyim o zaman
bide eğer maddi durumun çok iyi değilse lansman kovala yarı fiyatına düşüyor lansman ürünleri lansman diye çilekli almıştım 5 kutu tadı çok iyi değildi ama yinede bi şekilde gidiyodu

Geri