Neler Yeni

Creatin nedir, yan etkisi var mıdır?

Suriyeli Eşek_31

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,481
İsim
Mete
Creatin nedir, herhangi bir zararı var mıdır, yararları nedir, kaç günde etki gösterir, reşit olmayan bireylerin kullanması sorun olur mu? Bu sorularımı cevaplarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,235
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Creatin nedir, herhangi bir zararı var mıdır, yararları nedir, kaç günde etki gösterir, reşit olmayan bireylerin kullanması sorun olur mu? Bu sorularımı cevaplarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
Kanka creatin kasta su tutmaya yarıyor daha hacimli gözüküyor en büyük yan etkisi çok fazla su içmezsen böbreklerde batma vs
etki göstermesi kişiden kişiye değişir mesela sende 1 ayda bende 1 günde bile etki gösterebilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,914
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
kas hücrelerinin enerjisini mi ne arttırıyor diye biliyorum. doğru kullanılırsa zararı olmaz. 1.5-2 ay kullanıp ara vermek gerekiyor. biraz güçlendiriyor ve vücudun su tutmasını sağlıyor bu yüzden kilo aldırıyor. bazılar 1 hafta günde 20 gram alarak ilk yükleme şeklinde başlayıp sonra günde 5 grama düşürüyorlar bazıları en başından itibaren günde 5 gram alıyorlar bu şekilde 2-4 haftada etkisini göstermeye başlıyor.

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
Emir
Kendim kullanıyorum 1.5 2yıldır,etkisini 2hafta civarında gösteriyor.Yan etkiside yok sadece kullandığın zaman 1 1.5litre daha fazla içmen gerek (normal bir insan 3.5litre içmesi gerek)
Alırken dikkat etmen gereken şeyler mesh olayı 200mesh olması gerek mesh nedir dersen emilim saflığı gibi bir şey 200mesh daha fazla emilim sağlar
Alacağın markalar:reflex olimp multipower bunlar pahalı gelirse hardline veya hiq

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,174
İsim
Muhammed emin efe
Yükleme vb saçmalıklara inanma. Günlük 3 gram yeterde artar. İlk 8 günden sonra gözle görülür fark olmaya başlar. Kas içinde daha fazla su tutumu ve iyleşme hızlanmasında etkilidir. Ayrıca antrenman direncin artar.

Suriyeli Eşek_31

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,481
İsim
Mete
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kendim kullanıyorum 1.5 2yıldır,etkisini 2hafta civarında gösteriyor.Yan etkiside yok sadece kullandığın zaman 1 1.5litre daha fazla içmen gerek (normal bir insan 3.5litre içmesi gerek)
Alırken dikkat etmen gereken şeyler mesh olayı 200mesh olması gerek mesh nedir dersen emilim saflığı gibi bir şey 200mesh daha fazla emilim sağlar
Alacağın markalar:reflex olimp multipower bunlar pahalı gelirse hardline veya hiq
Hiq 200 mesh 300 gram düşünüyorum fiyatı 640 TL falan alınır mı bu arada 18 yaşından küçüğüm sorun olur mu etki gösterir mi

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,174
İsim
Muhammed emin efe
Hiq 200 mesh 300 gram düşünüyorum fiyatı 640 TL falan alınır mı bu arada 18 yaşından küçüğüm sorun olur mu etki gösterir mi
Micronize olmalı ve monohydrat olmalı. Hıq alabilirsin. Yan etkisi olmaz sadece daha çok su içtiğin için idrara çok çıkarsın.

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
Emir
sorun çıkarmaz zaten ette bulunan bir şey bu,şey gibi düşün d3 vitamini sen meyvelerden alabiliyorsan creatinide etten alıyorsun fakat ette çok az olduğu için direkt saf creatine tüketmen gerek o kadar ,kodlar var shredded10 zaten firmanın ortaklarının kodları alıp kullanabilrisn

Suriyeli Eşek_31

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,481
İsim
Mete
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sorun çıkarmaz zaten ette bulunan bir şey bu,şey gibi düşün d3 vitamini sen meyvelerden alabiliyorsan creatinide etten alıyorsun fakat ette çok az olduğu için direkt saf creatine tüketmen gerek o kadar ,kodlar var shredded10 zaten firmanın ortaklarının kodları alıp kullanabilrisn
Sercan10 şehir10 hiq10 falan bayağı var o konuda sıkıntı yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,008,265
Üyeler
159,751
Son üye
mertgenerator
Top Bottom