Neler Yeni

creatinsiz gainer ve protein tozu tavsiyesi

Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
ÖMER ÇELİK
boyle markalara para verme asırı derecede duzenbazlık donuyor, ben kullandıgım zaman sadece yağlanmıştım bunların cogunda seker dolu, bu tarz yerlerden alacagına parnı bırıtkrı az olsun oz olsun kalıtelı bı fırmadan supplement al. ustune de neden creatınsız ıstıyorsun kı creatın kullanabılecegın dogal en verımlı supplementtır

Lıyonth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Eren
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
boyle markalara para verme asırı derecede duzenbazlık donuyor, ben kullandıgım zaman sadece yağlanmıştım bunların cogunda seker dolu, bu tarz yerlerden alacagına parnı bırıtkrı az olsun oz olsun kalıtelı bı fırmadan supplement al. ustune de neden creatınsız ıstıyorsun kı creatın kullanabılecegın dogal en verımlı supplementtır
saç dökme muhabbetleri var riske girmek istemiyorum akrabalarım full kel

LapsekiliRonaldo

80+ Bronze
2.5-3k arası ikisinin toplamı için bütçem
allah için artık bırakın gainer almayı boş boş boş.Eğer rüzgarda uçucak zayıflıktaysan al değilsen hiç bulaşma.Pirinç unu manyak bi ürün faydalanın azıcık şundan.protein olarak grizzoneye bak protein ocean lansıman vardı çilekli tadı 10 numaraç.Gainer yerinede kreatin bak.SAÇ DÖKMEZ,BÖBREKLER GİTMEZ. rahat ol sadece su iç

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,473
İsim
Emre
Discord
necromancerr

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,473
İsim
Emre
Discord
necromancerr
saç dökme muhabbetleri var riske girmek istemiyorum akrabalarım full kel
Hangi tarafa çektiğin önemli benim pederin yanları 18 de açılmaya başlamış 25-30 gibi tamamen açılmış nerdeyse şuanda ben 18 yaşındayım hala bi açılma yok bende çektiğin taraf önemli genlerdede

cagdascelebi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
779
İsim
Çağdaş ÇELEBİ
Instagram
cagdas_celebi
Steam
cagdascelebi
Twitter
cagdasclbi
Facebook
cagdasclbi
Discord
! 𝓔𝓥𝓘̇𝓝𝓓𝓐𝓡 +𝟮𝟯#0001
Protein Ocean

Lıyonth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Eren
allah için artık bırakın gainer almayı boş boş boş.Eğer rüzgarda uçucak zayıflıktaysan al değilsen hiç bulaşma.Pirinç unu manyak bi ürün faydalanın azıcık şundan.protein olarak grizzoneye bak protein ocean lansıman vardı çilekli tadı 10 numaraç.Gainer yerinede kreatin bak.SAÇ DÖKMEZ,BÖBREKLER GİTMEZ. rahat ol sadece su iç
45 kiloyum sen düşün knk evde genellikle tek olduğum için gainer almak istedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,793
Üyeler
163,220
Son üye
VixToix037
Top Bottom