Neler Yeni

🔥İndirim 💥 Creature Gamers Day İndirimleri💥

M3MOAP

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Mehmet Talha
fiyatlar yine iyi dolara göre arkadaşlar alacağınızı alın derim köprüden önce son çıkış. firmayı hala bilmeyenler varmış firma asus'un msi'ın kendi instasında paylaştığı asus'un kampanyalarında yer verdiği bi firma pchocası, vok ve modartla birden çok kez sistem çıkmış bi firma.

link :
gözüme batan güzel fiyatlı ürünler

twinmoss en son tercih edilecek markalardan biri garantisi biter bitmez 3 tane ssd güç almamaya başladı öldü ssd ler taş çatlasın 10 tb veri bile yazmamıştır

~helloworld

80+ Bronze
Anakart bellek uyumluluk listesinde goodramı bulamıyorum kodumu yanlış yoksa uyumlu mu değil anlamadım Asus prime a620 m K modeli
hiçbir sorun yapmaz takmadım ama eminim güzel marka hocam bazı ssd modellerinde herhangi bir sorun olduğunda aldıktan 1 sene sonra bile sıfırı ile değişimini yapıldığını duydum burada birkaç kişiye olmuştu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam hangi mağazadaydın itopyada

Patriot viper venom ile goodram arasında kaldım cL30 6000 MHz her iki üründe
patriot mu goodram mı dersen ben hangi ürün, hangi model görmediğimi varsayarak goodram derdim her iki marka da okey ,illaki kötü ürün çeşidi vardır örneğin patriotun bir x model ramı kötüdür goodram da X model ssd si kötüdür. Genel olarak goodram derim ikisi arasında.

Ysuflix

80+ Gold

mağazada değildim kartal depodaydım

bence goodram

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç