Ysuflix
80+ Gold
- Konu Sahibi Konu Sahibi
yok ya ürün aldım dedim yaHocam şimdi oranın çalışanı falan mısın![]()
yok ya ürün aldım dedim yaHocam şimdi oranın çalışanı falan mısın![]()
Bende ekran kartı PSU falan almaya kalktım nasip olmadıyok ya ürün aldım dedim yaekran kartımı yeni aldım daha ordan, kasım ayında 2 ram, anakart ve işlemci aldım. yazın da bi kasa almıştım. gamepad'imi açılış çekilişinden kazandım
tanıyolar beni artık sayılır.
Kararımı vereyim çekeyim bulursam sitede 2x32 çekicem ramhayırlısı olsun![]()
hocam dolar patlamışken firmalar ne yapsın ki böyle düşünmek lazım her hafta olan bi etkinlikte ne kadar indirim olabilir bu ramin dolar 41 olmadan önceki fiyatı bu buna bile şükür en azından bunu yapan firmalar varbİNDİRİMM..
Goodram kaliteli marka hocam çok iyi de değil kötü de değil. Polonya menşeili marka.Güven vermiyor paylaşılan markalar twinmos goodram
goodram iyidir hocam sorun edecek bir marka değil de twinmos fikrim olmayan pek sıcak bakmadığım bir firmaGüven vermiyor paylaşılan markalar twinmos goodram
Anakart bellek uyumluluk listesinde goodramı bulamıyorum kodumu yanlış yoksa uyumlu mu değil anlamadım Asus prime a620 m K modeligoodram iyidir hocam sorun edecek bir marka değil de twinmos fikrim olmayan pek sıcak bakmadığım bir firma
Hocam hangi mağazadaydın itopyadaUyumlu hocam çok kez montajladım o anakarta listeye takılma expoda da stabil çalışıyo
Patriot viper venom ile goodram arasında kaldım cL30 6000 MHz her iki üründegoodram iyidir hocam sorun edecek bir marka değil de twinmos fikrim olmayan pek sıcak bakmadığım bir firma
Geçen hafta 2. 16GB Rami aldım. Benzer özelliklerde farklı markalar ile arasında net 600-700 lira fark oluyordu. Arkadaşımın sistemde bu ramlerden bende Gskill var. İkimizde sorunsuz keyifle kullanıyoruz. Goodram ise kesinlikle f/p markadır.Güven vermiyor paylaşılan markalar twinmos goodram