🔥İndirim 💥 Creature Gamers Day İndirimleri💥

Hocam şimdi oranın çalışanı falan mısın 😂
yok ya ürün aldım dedim ya :D ekran kartımı yeni aldım daha ordan, kasım ayında 2 ram, anakart ve işlemci aldım. yazın da bi kasa almıştım. gamepad'imi açılış çekilişinden kazandım :D tanıyolar beni artık sayılır.

yok ya ürün aldım dedim ya :D ekran kartımı yeni aldım daha ordan, kasım ayında 2 ram, anakart ve işlemci aldım. yazın da bi kasa almıştım. gamepad'imi açılış çekilişinden kazandım :D tanıyolar beni artık sayılır.
Bende ekran kartı PSU falan almaya kalktım nasip olmadı 😂

TwinMOS CoreX kötü değil ancak iyi demek de şaibeli. Fiyatı daha da düşük olursa belki alınabilir, 2.2k fiyatıyla son tercihlerden olmalı.

bİNDİRİMM..

hocam dolar patlamışken firmalar ne yapsın ki böyle düşünmek lazım her hafta olan bi etkinlikte ne kadar indirim olabilir bu ramin dolar 41 olmadan önceki fiyatı bu buna bile şükür en azından bunu yapan firmalar var

goodram iyidir hocam sorun edecek bir marka değil de twinmos fikrim olmayan pek sıcak bakmadığım bir firma
Anakart bellek uyumluluk listesinde goodramı bulamıyorum kodumu yanlış yoksa uyumlu mu değil anlamadım Asus prime a620 m K modeli

Anakart bellek uyumluluk listesinde goodramı bulamıyorum kodumu yanlış yoksa uyumlu mu değil anlamadım Asus prime a620 m K modeli
Uyumlu hocam çok kez montajladım o anakarta listeye takılma expoda da stabil çalışıyo

Uyumlu hocam çok kez montajladım o anakarta listeye takılma expoda da stabil çalışıyo
Hocam hangi mağazadaydın itopyada
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

goodram iyidir hocam sorun edecek bir marka değil de twinmos fikrim olmayan pek sıcak bakmadığım bir firma
Patriot viper venom ile goodram arasında kaldım cL30 6000 MHz her iki üründe

Son düzenleme:
Güven vermiyor paylaşılan markalar twinmos goodram
Geçen hafta 2. 16GB Rami aldım. Benzer özelliklerde farklı markalar ile arasında net 600-700 lira fark oluyordu. Arkadaşımın sistemde bu ramlerden bende Gskill var. İkimizde sorunsuz keyifle kullanıyoruz. Goodram ise kesinlikle f/p markadır.

Ekler

• IMG-20250313-WA0007.jpeg
    IMG-20250313-WA0007.jpeg
    1.4 MB · Hit: 30
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,391
Üyeler
186,734
Son üye