Critical ops hakkında sorum var

yusuf544

80+ Silver
Reaksiyon skoru
767
SELAMÜN ALEYKÜM
Bu oyunu daha önce çooook eskiden oynuyordum şimdi yeniden sörfüm ve yükledim baya sardı para yatırıp desen almak istiyorum fakat hangisi almakta kararsız kaldım.1. Resimdeki parça nedir ve ne yapılır 2. Resimdeki şeyleri nasıl alabilirim 300,400 tl ye desen olurmu bide.

Ekler

• 19407.webp
    19407.webp
    100.1 KB · Hit: 30
  • 19409.webp
    19409.webp
    188.6 KB · Hit: 28
Sagdakiler için belirli sayıda şifre çözmen lazım soldaki de belirli bir miktarda şifre çözüyor para birimi gibi düşün ekstra bir mağaza orası

Sagdakiler için belirli sayıda şifre çözmen lazım soldaki de belirli bir miktarda şifre çözüyor para birimi gibi düşün ekstra bir mağaza orası
Peki bunda değerli değersiz kavramı varmı desende ve şifreyi nasıl çözim ipucu vs. Varmı.

Son düzenleme:
Peki bunda değerli değersiz kavramı varmı desende ve şifreyi nasıl çözim ipucu vs. Varmı.
Sen çözmuyorsun xp topluyorsun o kendi çözülüyor zaten değerli değersiz kavramı da tierlar var silah için tier 5 en iyisi bıçak eldiven tier 7 animasyonlar tür 6

Sen çözmuyorsun xp topluyorsun o kendi çözülüyor zaten değerli değersiz kavramı da tierlar var silah için tier 5 en iyisi bıçak eldiven tier 7 animasyonlar tür 6
Hocam ben hiç anlamıyorumda kusura bakmayın yeni yükledim oyunu uzun bir aradan sonra 🙂 sizce hangisini akmak mantıklı 400 tllik oyun parasımı yoksa bu 200 tllik parçayımı

Hocam ben hiç anlamıyorumda kusura bakmayın yeni yükledim oyunu uzun bir aradan sonra 🙂 sizce hangisini akmak mantıklı 400 tllik oyun parasımı yoksa bu 200 tllik parçayımı
Kanka o senin bileceğin iş bu taraf biraz daha kumar ama skinler güzelse burdan da devam edebilirsin en mantıklısı operatiom dedikleri pass ya da başlangıç paketleri

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,197,758
Üyeler
190,265
Son üye
kamasatu16
Geri