htc.husnu
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 2
Dahası
hocam para birimi olarak euromu dolar mı ? birde türkiyeden mi alacaksınız ?Öncelikle selam dostlar.
Şuanda geliştirimiş Kron Xc450 im var. Bana yetmiyor daha önce dirtjump kullanıyordum sattım. Rock shox recon maşa 1x12 deore set koozer göbek alexrims çember slx fren derken baya masraf çıkıyoe bu yüzden daha da yükseltmek yerine yeni bisiklete geçmeye karar verdim çünkü kadro çok düşük kalıyor.
Ormanda sürüyorum genelde iniş çıkış antrenmanları oluyor. Eskiden atlayıp zıplardım ama artık xc-trail-enduro daha çok sarıyor enduroya bütçem yetmiyoe ama decathlondaki AM100S traile yetiyor lakin çift sus istemiyorum açıkcası yaptığım inişler o kadar değil ayrıca şehir içinde sürüyorum.
Seçeneklere gelirdek hardtail veya xc seçmekte kararlı gibiyim bütçem 1000-1500 arası, karbon modellerde var fakat üstlerindeki donanım düşük gibi ve pek güvenemiyorum o yüzden alu daha iyi gibi.
Scott Scale 965 düşünmüştüm ama yetkili tedarik satıcı ilk siparışta 970 ve 980 modelleri gelceğini söyledi pandemiden dolayı üretimlerde sıkıntı varmış 2.siparış tarihi belli değilmiş.
Aklımda şuan
Scott Scale 970 2021 alıp dropper slx m7100 fren spd pedal kısa gidın boğazı 78 lik gidon nukeproof elcik koozer göbek upgradei yapıcağım. ve vites seti sx eagle biraz düşük geldi bu set hakkında bilgisinolan var mı? ileryen zamanlarda gx veya xt slx e upgrade düşünürüm bu bisikletin QR ve SX eagle olması dışında her şeyi uyuyor ama başka model olmadığı için sorun olmayacak şeyler.
Daha iyi bir önerisi olan var mı?
Cube Scott Specialized Trek Ghost rockrider bianchi önceliğimdir.
Duruma göre carraro salcano kron merida orbea bisan gibi modeller düşünülebilir.
İyi günler.
@caglarmtb
@Arthur Morgan
@Mert Özkaya
@htc.husnu
sx eagle yeni çokmış herhalde ben de yeni duydum gx ve nx vardı sx eagle yi yeni duydum. Hocam size karbon gitmez paranıza yazık olur çünkü karbon kırılırsa tamiri için iyi usta ve yeniden karbon kadro almaya kalsan pahalı. siz hydro aliminyum bakın zaten yeni bisikletler hafifleştirilmiş kaliteli alüminyum kullanıyorlar. scott gibi alman malı güzel kadro üretiyor zaten. kadrodan yana sıkıntı çekmezsiniz sclae 970 de. formula göbekler kullanmışlar onlar sizi üzmez kalitelidir. genel olarak bahsetmiş olduğunuz gibi fren seti düşük kalmış onun haricinde güzel bisiklet. ama şuan için aklımda marka yok. zaten specialized ve trek gibi marka alırsanız kadro bir tık daha kaliteli olur ama vites setinden ve maşadan kısarlar. f/p olarak cube , scoot , ghost ve merida var.
üst düzeye oynayacak bisikletler olarak aklımda
ghost kato ve lector var. lector serisi karbon olduğu için pahalıdır.
merida da big nine 600 var önerebileceğim.
ben toplama taraftarıyım hazır almak bana göre değil açıksası bir parçasını sevsem diğer parçasını sevmiyorum. birde kaliteli bisiklet piyasası sıfır olarak çok pahalı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben dağ bisikletini bıraktım sattım elimdekini nasip olursa cyclocross a geçmeyi düşünüyorum. para olsa hem dağ bisikleti hem yol alasım varda. bir yandanda pc toplayacağım o yuzden benim sıkıntı şimdilik