Cross motor kask önerisi

Reaksiyon skoru
20
Bütçe
5500
kırmızı renkli cross motor aldık buna uygun cross kask almak istiyorum babamla ben takıcam ama onun kafası biraz büyük ikimize uyumlu olcak kask önerisi alabilir miyim?
bunu bulmuştum nasıldır sizce bide bu fiyat bandına almayı düşünüyoruz

+1 Hocam Cross-Motor'ları severim. GTA Sanchez usülü. Ekstra olarak hangi ehliyet sınıfı gerekiyor? DEHB'li bir otistik olarak alabilmem mümkün mü? Psikiyatri Sürücü Olamaz raporu verirse naneyi sittin sene yerim.

Attığın kask termoplastik bildiğin leğen takacaksın yani kafana
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Profosyonel motocross ve enduro yapıyorum ve şunu söyleyeyim neden ucuz kask almaman gerektiğini düşüp kafanı taşa vurararak öğrenmen gerekebilir eğer 20 civarına çıkarsan https://enduromarket.com/leatt-7.5-v24-blue-kask-goggle-7431

Son düzenleme:
Hocam crf250L alanla genelde cross yapmıyor daha normal bir kask tercih etseniz daha mutlu olabilirsiniz.
zaten cross yapmıcam daha güzel gözüküyor diye onu istiyodum normal kasllardan ne önerirsiniz

Attığın kask termoplastik bildiğin leğen takacaksın yani kafana

Profosyonel motocross ve enduro yapıyorum ve şunu söyleyeyim neden ucuz kask almaman gerektiğini düşüp kafanı taşa vurararak öğrenmen gerekebilir eğer 20 civarına çıkarsan https://enduromarket.com/leatt-7.5-v24-blue-kask-goggle-7431
kral peder cimri biraz KSÖDÖDFÖ

kırmızı renkli cross motor aldık buna uygun cross kask almak istiyorum babamla ben takıcam ama onun kafası biraz büyük ikimize uyumlu olcak kask önerisi alabilir miyim?
bunu bulmuştum nasıldır sizce bide bu fiyat bandına almayı düşünüyoruz
Gönül ister nexx wed 3 tarzı kaliteli bir kask önermek ama bütçe kısıtlıymış , Güncel fiyatı bilmiyorum ama Ls2 Pionner 2 modeline bakabilirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,350
Üyeler
183,102
Son üye
anonimkm
Geri