Zaris
80+
- Reaksiyon skoru
- 45
Arkadaşlar merhaba, am4 sistemden am5 sisteme geçtim, ne yazık ki bugün montajdan sonra algıladım, elimdeki 1tb m2 sata ssd b650 anakartlar tarafından desteklenmiyormuş. Yani illa nvme m2 ssd destekliyor anakart.
Haliyle dedim o zaman almışken 2tb yeni bir m2 ssd alayım. Anakartta tek m2 slot var malum. Uzun vadede 1tb yeterli gelmeyebilir vs. vs. Sinerji'de indirimde olmasından mütevelli alayım dedim. Fiyatı da uygun geldi bana 2 tb olmsına rağmen. Ne dersiniz alayım mu bu ssd'yi?
Not: Çok uzun yazma okuma işlemlerim yoktur, genelde hafif tarayıcı bazlı ofis işleri ve oyun amaçlı kullanıyorum bilgisayarı.
www.sinerji.gen.tr
Haliyle dedim o zaman almışken 2tb yeni bir m2 ssd alayım. Anakartta tek m2 slot var malum. Uzun vadede 1tb yeterli gelmeyebilir vs. vs. Sinerji'de indirimde olmasından mütevelli alayım dedim. Fiyatı da uygun geldi bana 2 tb olmsına rağmen. Ne dersiniz alayım mu bu ssd'yi?
Not: Çok uzun yazma okuma işlemlerim yoktur, genelde hafif tarayıcı bazlı ofis işleri ve oyun amaçlı kullanıyorum bilgisayarı.

Crucial 2TB P3 Plus Okuma 5000MB Yazma 4200MB PCIe Gen 4 x4 M.2 SSD (CT2000P3PSSD8)
Crucial 2TB P3 Plus Okuma 5000MB Yazma 4200MB PCIe Gen 4 x4 M.2 SSD (CT2000P3PSSD8) fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun