Regnerade daha iyi KC de çift taraflı değil. Regnerade öyle soğutmaİkisindede Grafen Soğutucu Var Fiyat Fazla Değilse KC3000'den Alınır Okuması KC'ye Göre İyidir .
Regnerade daha iyi KC de çift taraflı değil. Regnerade öyle soğutmaİkisindede Grafen Soğutucu Var Fiyat Fazla Değilse KC3000'den Alınır Okuması KC'ye Göre İyidir .
kc3000 7.600 990 pro 8.300 hocam hepsiburadadan alacağım peşin fiyatına taksit yaptığı için.İkisindede Grafen Soğutucu Var Fiyat Fazla Değilse KC3000'den Alınır Okuması KC'ye Göre İyidir .
Isınan model ne kadar yeterli kullanınca goruceksiniz. En kötü 150 liralık alimunyum alışımlı soğutma heatsinkler var işinizi görürAnakartımda soğutucu bloğu mevcut hocam.
Tavsiyeniz regnerade mi hocamIsınan model ne kadar yeterli kullanınca goruceksiniz. En kötü 150 liralık alimunyum alışımlı soğutma heatsinkler var işinizi görür
Aynı fiyatsa tabi ki. Kc3000 serisi o kadar popüler ki regnerade ile aynı fiyata geldi. Ben olsam regnerade alırdım aynı fiyatardaysaTavsiyeniz regnerade mi hocam
Dostum Renegade zaten KC3000 in revize halidir (yani yükseltilmiş modeli)İkisindede Grafen Soğutucu Var Fiyat Fazla Değilse KC3000'den Alınır Okuması KC'ye Göre İyidir .
Sağolun hocam tavsiye içinAynı fiyatsa tabi ki. Kc3000 serisi o kadar popüler ki regnerade ile aynı fiyata geldi. Ben olsam regnerade alırdım aynı fiyatardaysa
Evet soğutucu bloğum var hocam. 990 pro fiyat olarak en pahalısı ama uzun ömürlü diyorlar genelde. Kararsız kaldım.Dostum Renegade zaten KC3000 in revize halidir (yani yükseltilmiş modeli)Renegade daha iyi ve TBW si de daha yüksek. Isınma konusuna gelirsek zaten anakartta SSD soğutucu bloğu varsa fark etmez. Samsung 990 pro, KC3000 ya da Renegade hepsi üst segment DRAM li SSD ler, fiyatı hangisi makulse onu çek gitsin @Basent
Samsung 970 Evo Plus ım var yıllardır kullanıyorum hala %99 health de. Ömür olarak şöyle söyliyim, şimdi üreticiler SSD lerine TBW değeri belirler (terabytes written) yani belli bir değerde yazma oranı dolmadan SSD bozuluırsa garantiden değişim yapıyolar. Kingston Renegade TBW si en yüksek SSD bu modeller arasından. Bu SSD health/sağlık gösteren crystaldisk ve samsung magician tarzı uygulamalar kaç TB yazılmış ona bakar, SSD nin TBW sine bakar ve % sağlık gösterir sana.Sağolun hocam tavsiye için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet soğutucu bloğum var hocam. 990 pro fiyat olarak en pahalısı ama uzun ömürlü diyorlar genelde. Kararsız kaldım.
Örnek twinmos 1000tbw ömür.Samsung 970 Evo Plus ım var yıllardır kullanıyorum hala %99 health de. Ömür olarak şöyle söyliyim, şimdi üreticiler SSD lerine TBW değeri belirler (terabytes written) yani belli bir değerde yazma oranı dolmadan SSD bozuluırsa garantiden değişim yapıyolar. Kingston Renegade TBW si en yüksek SSD bu modeller arasından. Bu SSD health/sağlık gösteren crystaldisk ve samsung magician tarzı uygulamalar kaç TB yazılmış ona bakar, SSD nin TBW sine bakar ve % sağlık gösterir sana.
Ama bu sağlık değeri %1 %0 olduğunda SSD bozulucak ya da ömrü bitti anlamına gelmez. %0 olan bir SSD yi yıllarca kullanmaya devam da edebilirsin, %99 olan bir SSD ertesi gün de bozulabilir.
TBW bir nevi sidik yarışı gibi bişey, ürünümüze çok güveniyoruz şu kadar veri yazmaya kadar garanti veriyoruz muabbeti.
Anladım hocam. Bilgilendirmeniz için teşekkürler. KC3000 ve 990 Pro arasında hangisini tavsiye edersiniz? Mevcutta 1tb ssd var ama yetersiz kalıyor uygulama oyun fazla biraz ve tasarım yaptığım için çok dosya bilgisayarda. Almışken 2tb alayım onu ana ssd yaparım diğerini de ek olarak kullanayım diyorum.Samsung 970 Evo Plus ım var yıllardır kullanıyorum hala %99 health de. Ömür olarak şöyle söyliyim, şimdi üreticiler SSD lerine TBW değeri belirler (terabytes written) yani belli bir değerde yazma oranı dolmadan SSD bozuluırsa garantiden değişim yapıyolar. Kingston Renegade TBW si en yüksek SSD bu modeller arasından. Bu SSD health/sağlık gösteren crystaldisk ve samsung magician tarzı uygulamalar kaç TB yazılmış ona bakar, SSD nin TBW sine bakar ve % sağlık gösterir sana.
Ama bu sağlık değeri %1 %0 olduğunda SSD bozulucak ya da ömrü bitti anlamına gelmez. %0 olan bir SSD yi yıllarca kullanmaya devam da edebilirsin, %99 olan bir SSD ertesi gün de bozulabilir.
TBW bir nevi sidik yarışı gibi bişey, ürünümüze çok güveniyoruz şu kadar veri yazmaya kadar garanti veriyoruz muabbeti.
Ben hangisini daha ucuza bulursan onu al derim. Kalite olarak aynı ayardalar, günlük kullanımda da ikisini yan yana kullansan bile hiç bir fark anlayamazsın.Anladım hocam. Bilgilendirmeniz için teşekkürler. KC3000 ve 990 Pro arasında hangisini tavsiye edersiniz? Mevcutta 1tb ssd var ama yetersiz kalıyor uygulama oyun fazla biraz ve tasarım yaptığım için çok dosya bilgisayarda. Almışken 2tb alayım onu ana ssd yaparım diğerini de ek olarak kullanayım diyorum.
Tamamdır, sağolun hocam tavsiyeleriniz için.Ben hangisini daha ucuza bulursan onu al derim. Kalite olarak aynı ayardalar, günlük kullanımda da ikisini yan yana kullansan bile hiç bir fark anlayamazsın.