Öneri Zam Öncesi SSD Önerisi

2 tb linki var mıdır acaba
Ben trendyoldan almıştım akakceden bakabilirsin en ucuz neredeyse alabilirsin şuan 9 bine yakın gözüküyor fiyati neredeyse %100 artmış o sebeple daha fiyatının artacağını düşünmüyorum belki yıl sonu indirimlerinde biraz düşüş olur.

Ekler

• 1000066349.webp
    1000066349.webp
    50 KB · Hit: 13

bu videoyu izlemenizi öneriyorum.

Bu SSD'ler arasında kaldım. Araştırdığım kadarıyla dram var hepsinde.
Bunlar arasında hangisini önerirsiniz veya daha iyisi var mıdır bu fiyatlarda.
Anakartım MSİ Z790 Gaming Plus Wifi
4K OLAN şey 12k nası oluyo aaw

2 tb modeli 10k
4tb olan 12k
4tb olan daha mantıklı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben trendyoldan almıştım akakceden bakabilirsin en ucuz neredeyse alabilirsin şuan 9 bine yakın gözüküyor fiyati neredeyse %100 artmış o sebeple daha fiyatının artacağını düşünmüyorum belki yıl sonu indirimlerinde biraz düşüş olur.
hocam bu fiyattan daha aşağı düşeceğini sanmam. yıl sonu geldi çünkü indirim olsa olurdu şimdiye bence.
Birde 2tb modeli güvenebileceğim bir firma satmıyor "***** Teknoloji vs." satıyor. Ben biraz resmi olsun istiyorum teknoloji alırken, hepsiburada veya amazon gibi kendisi satan yerlerden almaya özen gösteririm. Karşımda bir sorumlu bulmak için.

2 tb modeli 10k
4tb olan 12k
4tb olan daha mantıklı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam bu fiyattan daha aşağı düşeceğini sanmam. yıl sonu geldi çünkü indirim olsa olurdu şimdiye bence.
Birde 2tb modeli güvenebileceğim bir firma satmıyor "***** Teknoloji vs." satıyor. Ben biraz resmi olsun istiyorum teknoloji alırken, hepsiburada veya amazon gibi kendisi satan yerlerden almaya özen gösteririm. Karşımda bir sorumlu bulmak için.
Yıl sonu kampanyaları genelde son hafta sağlam oluyor ben olsam 31 aralığa kadar indirim kovalardım. Aceleniz varsa amazondaki 4tb modeli alabilirsiniz. Fiyat olarak en mantıklısı o.

Geri