Öneri Zam Öncesi SSD Önerisi

Reaksiyon skoru
2

Bu SSD'ler arasında kaldım. Araştırdığım kadarıyla dram var hepsinde.
Bunlar arasında hangisini önerirsiniz veya daha iyisi var mıdır bu fiyatlarda.
Anakartım MSİ Z790 Gaming Plus Wifi

Zam zam diyoruz da nereye kadar çıkabilir ki daha ? 3x yerine göre 4x fiyatına çıkmış ürünler. İçimden önermek gelmiyor. Ekran kartı alıyorsun bu fiyatlara neredeyse. Öyle bir raddeye geldi ki bir tane windows için küçük bir m2 yanına 1-2 ihtiyaca göre kaçsa hdd almak çok daha mantıklı.

Oha olm bu fiyatlar ne böyle, piyasaya uzak kalınca neler olmuş. İdarelik bir şey al bence bu fiyatlardan pahalı bir ürün alma ucuzlar bunlar. Zamanında ekran kartları da aynısı olmuştu sonra baya düştü. Çip talebinde şu an çok artış var ondan böyle ama arz elbet karşılayacak duruma gelir toparlar fiyatlar.

Bence düşmez. Adamlar ram üretimi yapay zeka tarafına döndürdü. Yeni sene daha da artar bence.
Yapay zeka patlamadığı sürece bu fiyatlar böyle olur gibi.

Kioxia Exceria Heatsink modeli şu an fiyat olarak en uygunu, biraz daha performanslı bir SSD istersen Pro'yu al diğer ikisini önermem. Verdiğin paraya karşılık hissedeceğin(?) performansa değmez.

Bu SSD'ler arasında kaldım. Araştırdığım kadarıyla dram var hepsinde.
Bunlar arasında hangisini önerirsiniz veya daha iyisi var mıdır bu fiyatlarda.
Anakartım MSİ Z790 Gaming Plus Wifi
4 tb olanı al geç o fiyat bedava

Okuma yazma hızları ideal midir ileride düşme yapar mı. Bendeki MLD yarı yarıya düştü Okuma yazma hızları

Bunlar zaten zamlı halleri bir ay önce 5 bine aldığım 2tb m2 ssd şuan olmuş 9 bin tl. Dahada fazla artacağını düşünmüyorum açıkçası. En azından 4-5 ay daha bu fiyatlarda kalır.

Bilemedim yeni ihtiyaç oldu aklıma bile gelmedi. Kıoxıa iyi markamı acaba daha önce denemedim hiç
Bunun 2tb olanını 5bine aldım kasımda dramli bir model tavsiye ederim. Ben ps5te kullanıyorum ps5 ilede uyumlu soğutuculu olduğu için. Yazma okuma hızları güzel düşüş olmuyor memnun kalırsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,947
Üyeler
186,697
Son üye
ahmet11
Geri