Bu ikisi arasında hangisini tercih etmemi önerirsiniz ? Ya da yine bu fiyatlarda başka önerileri de değerlendirebilirim . Ama şunu bunu al derken nedenini de belirtirseniz iyi olur.
ikiside birbirinden kaliteli ramler biri kingston biri micron hangisini alırsan al pişman olmazsın e-die dolayı ballistix biraz daha iyi benim gözümde. ben kingston alırdım hem aşırı kaliteli hem rgb'si var hemde biraz daha ucuz
Bu ikisi arasında hangisini tercih etmemi önerirsiniz ? Ya da yine bu fiyatlarda başka önerileri de değerlendirebilirim . Ama şunu bunu al derken nedenini de belirtirseniz iyi olur.
tşkler önerin için ''e-die'' dediğin şey nedir bilmiyorum bi araştırıp öğreneyim. Bende ballistix e daha yakındım sırf rengini sevdim diye Yoksa ince teknik konularda kararsızdım.ikiside birbirinden kaliteli ramler biri kingston biri micron hangisini alırsan al pişman olmazsın e-die dolayı ballistix biraz daha iyi benim gözümde. ben kingston alırdım hem aşırı kaliteli hem rgb'si var hemde biraz daha ucuz
micronun çipi hocam piyasadaki en kaliteli çiplerdendirtşkler önerin için ''e-die'' dediğin şey nedir bilmiyorum bi araştırıp öğreneyim. Bende ballistix e daha yakındım sırf rengini sevdim diye Yoksa ince teknik konularda kararsızdım.
Bu ballistix i xmp vs gibi şeylerle basitçe 3200 e çekmek mümkün mü ? Çünkü overclock yapmayı bilmiyorum. Voltaj falan yükseltemem.micronun çipi hocam piyasadaki en kaliteli çiplerdendir
3600Mhz 14-19-8-15-21 1.50V XMP onBu ballistix i xmp vs gibi şeylerle basitçe 3200 e çekmek mümkün mü ? Çünkü overclock yapmayı bilmiyorum. Voltaj falan yükseltemem.
Bi kaç video izledikten sonra bu dediğinizi yapmaya çalışacagım çok teşekkürler. 1110 tl ye alacagım bi kaç dakikaya inşallah .ballistix öneririm, 3600Mhz CL14 yapabilirsiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:
3600Mhz 14-19-8-15-21 1.50V XMP on
h.oBi kaç video izledikten sonra bu dediğinizi yapmaya çalışacagım çok teşekkürler. 1110 TL ye alacagım bi kaç dakikaya inşallah .
https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-...16-bl8g32c16u4b-kutusuz-fiyati,639092899.html 2 tane alabilirsinAlamadım malesef :S 205 TL gümrük masrafı varmış . Amazon TR olunca böyle bir şey olmaz diye düşünüyordum.
Prime üyelik alıp kingston beast i aldım hocam teşekkürler.
Bende crucial var micron e die var. 3600 mhz cl14 oc de kullanıyorum
crucial ballistix rgb 3000 mhz cl15Bende crucial var micron e die var. 3600 mhz cl14 oc de kullanıyorum