Crucial BX500 2.5 SSD Aldım mantıklı bir seçim mi?

Zamanında Crucial markasına güvenip almıştım. Aslında WD alacaktım ama Vatan görevlisi aklımı ucuzluğu ile çelmişti ben de markaya güvenimden dolayı aldım. Hayatımda kullandığım en kötü SSD net şekilde budur, kötü SSD deneyimlemede de üstüme yoktur bu arada SU 650 de kullandım çinin markasız SSD lerini de kullandım en kötüsü bu cidden 😅
Hocam benimde aynı şekilde duygularımla oynandı ama o an hiç bir şey bilmiyordum ne varsa gt 1030 + crucial ssd yi aldık

Hocam benimde aynı şekilde duygularımla oynandı ama o an hiç bir şey bilmiyordum ne varsa gt 1030 + crucial ssd yi aldık
Vatandan sistem toplamıştım ben de. Tüm parçalar kafamdaydı ama adam 40TL ucuza Crucial var diyince (eski sistemde de Crucial vardı çok memnundum) güvendim o olsun dedim. Tabi ne bileyim bu serinin en dandik seri olduğunu o zaman ne kronik sorun biliyorum ne DRAM biliyorum 😂

Vatandan sistem toplamıştım ben de. Tüm parçalar kafamdaydı ama adam 40TL ucuza Crucial var diyince (eski sistemde de Crucial vardı çok memnundum) güvendim o olsun dedim. Tabi ne bileyim bu serinin en dandik seri olduğunu o zaman ne kronik sorun biliyorum ne DRAM biliyorum 😂
En azından sadece SSD kötü almışın ben napayim bütün parçaları değişmek zorundayım ( Rampage PSU, Crucial, 2133, 2333mhz ram vb )

Bunca zaman beni Ram ve ssd konusunda üzmemişti, umarım pişman olmam. Deneyimlerimi sizinle paylaşacağım yıllar geçse dahi. :)

Bunca zaman beni Ram ve ssd konusunda üzmemişti, umarım pişman olmam. Deneyimlerimi sizinle paylaşacağım yıllar geçse dahi. :)
İade şansın varsa edip WD Blue al. 500GB olanını az zorlamadım ve hala da kullanıyorum güzel seri. Ama edemezsen de dileğim sana iyi ve sorunsuz bir BX500 denk gelmesi olur, forumlardan anladığım kadarıyla bu serinin hepsi o kadar sorunlu değil memnun olanlar da var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,395
Üyeler
183,111
Son üye
kereviz
Geri