Sıcaklık sorunluBu SSD alınır mı güncellemeler ile kronik sorunun kalktığı söyleniyor kimileride kalkmadığını devam ettiğini kafam karıştı
hala bazı sorunları var benzer fiyatlara daha iyi ssd ler alınabilir eğer gamegarajdan sistem alacaksanız 100₺ farkla crucial p1 m2 ssd alın yada ssd yi iptal edip başka bir yerden ssd alın sağlık sorunuda var ısınma sorununun yanında 1tb a %1 oranla sağlığı düşüyor ve 70c ye dayanıyor bayağı fazla bir değer buBu SSD alınır mı güncellemeler ile kronik sorunun kalktığı söyleniyor kimileride kalkmadığını devam ettiğini kafam karıştı
wd black bakabilirsin. En performanslısı black dır wd ürünlernozaman wd green
O seçenekler yok fakat wd green alacağım sanırım başka sitedenhala bazı sorunları var benzer fiyatlara daha iyi SSD ler alınabilir eğer gamegarajdan sistem alacaksanız 100₺ farkla crucial p1 m2 SSD alın yada SSD yi iptal edip başka bir yerden SSD alın sağlık sorunuda var ısınma sorununun yanında 1tb a %1 oranla sağlığı düşüyor ve 70c ye dayanıyor bayağı fazla bir değer bu
Link var mı baktım ama bulamadım eğer bulduklarımsa çok pahalıwd black bakabilirsin. En performanslısı black dır wd ürünlern
wd black m2 ssd ler 500 600tl civarıdır. Kaç gb olduğuna bağlıO seçenekler yok fakat wd green alacağım sanırım başka siteden
Mesaj otomatik birleştirildi:
Link var mı baktım ama bulamadım eğer bulduklarımsa çok pahalı
Black modelleri 400 500 tldir. green alın o zaman240gb lık bir şey alcağım yani 250-300tl falan
240gb lık bir şey alcağım yani 250-300tl falan