Crucial BX500 SSD Deneyimler

isimsizüye

80+ Gold
Reaksiyon skoru
5,277
Merhabalar arkadaşlar Crucial BX500 serisi alınır mı bu tarz şeyler görüyorum kronik sorunlu Değil ssd Yeni Gelen güncellemelerle düzeltiler herşeyi Micron'un markasıdır. Micron da büyük bir yonga üreticisi. NVIDIA'nın GDDRX belleklerini üretiyor. Crucial Kendi programıyla Momentum Cache M.2 Nvme Açıp M2 SSD Ler gibi Açılır sistem Kesinlikle öneriyorum Bu SSD Yi Vatanda normal De 120gb lığı 220 ye alıcaktım ekstra 20tl ekleyip 240GBlık aldım vatanın mağazsında Samsung 860 SSD Gibi. aldığım sıcaklıklar Ve Okuma hızlar

Ekler

• xd.webp
    xd.webp
    216.5 KB · Hit: 98
M2 hızına çıkmak için RAM kullanıyor.

sistemi daha kurmadım kurduğumda windows upgrade edince otomatik kurulur mu?
Büyük ihtimalle kurulmaz. Bak bu konuda link var kurulum için tıkla direk indirir.

Büyük ihtimalle kurulmaz. Bak bu konuda link var kurulum için tıkla direk indirir.

indirsem direkt kurulur değil mi? peki ben sistemi kurduktan sonra windowsu upgrade ettikten sonra ekran kartı ve ana kart chipset ve senin dediğin güncelleme dışında ayrıca bir şey kurucam mı?

Bende de var memnunum. Ama Momentum Cache için besleme yetersiz olduğundan BSOD veriyor bende kapadım.

Dostum momentum cache açınca hızları artıyor fakat cidden dosya aktarma yaptığınızda o kadar hızlı atıyor mu? Ek olarak sağlığın çok çabuk düşmemiş mi? 1 ay açık kalmış gözüküyor fakat %4 gitmiş.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,805
Üyeler
187,990
Son üye
TU9RUL
Geri