Yardım CRUCİAL P5 PLUS 2 TB ALDIM İADE ETMELİ MİYİM?

Farex

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,340
Crucial P5 Plus Solid State Sürücü CT2000P5PSSD8, PCIe 4.0, 3D NAND, NVMe, M.2, 6600MB/s'ye Kadar, 2TB https://amzn.eu/d/fiLA95y
3300 küsür tl ye Amazon’dan aldım fakat internette almayın vs yazıyorlardı iade etmeli miyim yeni aldım.

P5 plus gayet iyi ssd. Alınabilir. Sıkıntı yok.

P5 plus gayet iyi ssd. Alınabilir. Sıkıntı yok.
Hızlarda düşüklük olduğunu diğer marka ssd lere göre yavaş kalıyor diyorlar iade edip kc3000 almamı gerektirecek bir durum var mı? Dram falan yok diyorlar ne işe yarıyor bilmiyorum önemli bir şey mi?

Hızlarda düşüklük olduğunu diğer marka ssd lere göre yavaş kalıyor diyorlar iade edip kc3000 almamı gerektirecek bir durum var mı? Dram falan yok diyorlar ne işe yarıyor bilmiyorum önemli bir şey mi?
Hızlarda düşüklük değil diğerlerine göre daha düşük hızları var. Normal bir kullanıcı için 3500 3000 mb/s bile fazlasıyla yeterli. Aradaki farkı anlamazsın bile. Dram var. Yanlış kişilerle iletişim kuruyorsun demekki.

Hızlarda düşüklük değil diğerlerine göre daha düşük hızları var. Normal bir kullanıcı için 3500 3000 mb/s bile fazlasıyla yeterli. Aradaki farkı anlamazsın bile. Dram var. Yanlış kişilerle iletişim kuruyorsun demekki.
Hayır bazı forum sitelerinde öyle yazıyordu o yüzden ona istinaden söylemiş bulundum. Birde bu yorumu gördüm ne kadar doğru bazı ssd lerde dosya aktarımı yazma okuma düşük oluyormuş neye göre oluyor ben genelde dosya aktardığım için soruyorum kusura bakmayın eğer böyle hız düşücek ise benim bunu almamın anlamı kalmaz çünkü.
IMG_3961.png
IMG_3962.png

Hayır bazı forum sitelerinde öyle yazıyordu o yüzden ona istinaden söylemiş bulundum. Birde bu yorumu gördüm ne kadar doğru bazı ssd lerde dosya aktarımı yazma okuma düşük oluyormuş neye göre oluyor ben genelde dosya aktardığım için soruyorum kusura bakmayın eğer böyle hız düşücek ise benim bunu almamın anlamı kalmaz çünkü.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
İyide bunu nereden nereye atıyor. 2 tane P5 plus koymamış. Diğer depolamanın okuma yazması ne olacak ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

100mb lık usb den veri atarken 6000mb okumasını mı bekliyorsunuz ?

İçine sinmiyorsa alma dostum.

İyide bunu nereden nereye atıyor. 2 tane P5 plus koymamış. Diğer depolamanın okuma yazması ne olacak ?

100mb lık usb den veri atarken 6000mb okumasını mı bekliyorsunuz ?

İçine sinmiyorsa alma dostum.
Yok şunu demek istedim mesela ssd içerisinde dosya konumunu falan değiştireceğim zaman yada kopyalayacağım zaman hızı vaat ettiği hızlarda olur değil mi orda 200 300 mb hızlarda olmaz yani kusura bakma cidden bilmediğim için soruyorum yani ama anladığım kadarıyla gayet iyi ve sorun yaratmaz dediğin için iade düşünmüyorum heşrey için yine de teşekkür ederim.

Yok şunu demek istedim mesela ssd içerisinde dosya konumunu falan değiştireceğim zaman yada kopyalayacağım zaman hızı vaat ettiği hızlarda olur değil mi orda 200 300 mb hızlarda olmaz yani kusura bakma cidden bilmediğim için soruyorum yani ama anladığım kadarıyla gayet iyi ve sorun yaratmaz dediğin için iade düşünmüyorum heşrey için yine de teşekkür ederim.
Dostum attığın yerdeki depolamayada bağlı bu durum. Onu söyledim zaten. USB den SSD ye veya SSD den USB belleğe aktarımda bu hızları zaten göremezsin. Oyun indirirken veya içeriklerini youtube gibi platformlara atarken bu hızlar önemli. Oyun açılış hızı vs yerlerde bu hızları kullanacaksın. Aktarımda tek başına bu hızları göremezsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,921
Üyeler
185,349
Son üye
omerkarakaya
Geri