Berk Atmaca
80+ Silver
Dahası
Bu rami arıyorum uygun fiyata nerden bulabilirim? 3000mhz cl15.
Ancak ikinci elden. Sıfırı pek piyasada kalmamış.Bu rami arıyorum uygun fiyata nerden bulabilirim? 3000mhz cl15.
Alıntıyı görüntüle
Eski ürünleri şöyle anlamsız fiyatlara koymalarına gıcık oluyorum sadece tr de mi var bilmiyorum fakat satıcı diyor bunu alan adam 0 dizmez ona lazımdır pahalıya koyyim bunun gibi cok olay başıma geldiAdamlara mesaj at bu fiyat ne indirin şunu 600'e alayım de.Bilgisayar Bellek (RAM) Modelleri - PC RAM Fiyatları - n11
Bellek (RAM) ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bellek (RAM) çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Eski ürünleri şöyle anlamsız fiyatlara koymalarına gıcık oluyorum sadece tr de mi var bilmiyorum fakat satıcı diyor bunu alan adam 0 dizmez ona lazımdır pahalıya koyyim bunun gibi cok olay başıma geldi
Adamlara mesaj at bu fiyat ne indirin şunu 600'e alayım de.Bilgisayar Bellek (RAM) Modelleri - PC RAM Fiyatları - n11
Bellek (RAM) ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bellek (RAM) çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Vatandan almıştım daha önce orda bitmiş buda 1000tl. 1000tly'ye RGB'siz 16 alırım daha iyi. Dedim set bozulmasın TR ekonomisi şaşırtmıyorAncak ikinci elden. Sıfırı pek piyasada kalmamış.
2. el'de 750tl üstüne param güvende. Her türlü 1k saplıyorlar banaVatandan almıştım daha önce orda bitmiş buda 1000tl. 1000tly'ye RGB'siz 16 alırım daha iyi. Dedim set bozulmasın TR ekonomisi şaşırtmıyor
Valla şimdi yazıyordum 500tl'ye buldum. Onu alır geçerim. Bende mükemmeliyetçilik var ya ondan takıntı yaptım.Elindekini satıp yeni 3200 mhz 2x8 set al. Farklı ram alınca uyumsuzluk olabiliyor.