Kesinlikle. Ama 5600 işlemciye 360 mm sıvı soğutma takan kafa bunu da oyunlar 3 saniye daha hızlı açılacak diye alır.Günlük ev kullanıcıları için gereksiz bir masraf .
Kötü tercih olmuş. Tüm inceleme videolarında bas bas bağırıyorlar "7800x3D işlemcisi olanlar 9800x3D almasın" diye... Neden tercih ettin böyle bir yükseltmeyi?9800x3d çektim hocam
İşlemciyi sattım 14k ya
Zamanında 5 bin ken alamamıştım. Yine alamıyorum çok sıcak fırsat el yakıyorbunu alacak adamın sıcak fırsatlarda ne işi olur la
Msi Spatium M570 Pro fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Msi Spatium M570 Pro fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Geçen %20 indirim kampanyasında bu modeli 11k sattılar.Ben almam bu markayı şahsen.Alana da iyi kullanmalar : )
Yok hocam canlı görürsenız o kadar büyük değil ama soğutmada önemli hızlar arttıkcaVay anasını! Artık ssd'lere de cpu'lar gibi devasa soğutucular takılacak anlaşılan.
Msi Spatium M570 Pro fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Msi Spatium M570 Pro fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Geçen %20 indirim kampanyasında bu modeli 11k sattılar.Ben almam bu markayı şahsen.Alana da iyi kullanmalar : )
4 tanesini raid yapabiliyor muyuz 4 katı hız olabilir mi? Ona göre sistemi bile yenileyebilirim.2 tane kc3000 alıp raid yapsanız daha yüksek hızlara ve 2 katı kapasiteye ulaşırsınız.
Bu ssd'lerin ederi 7-8 bin maks. olmalı. Üstü tamamen şişirme.
Hocam bu ne ? m2 ye kule tipi takmışlar Nesil arttıkça bunlar da büyüyor , birde bunları sığdırmakla uğraşMsi Spatium M570 Pro fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Nasıl aldın ya bunu4 tanesini raid yapabiliyor muyuz 4 katı hız olabilir mi? Ona göre sistemi bile yenileyebilirim.