Cryptotab ile BTC mining nedir?

ouzz

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
464
YouTube'da gezinirken birisinin bu uygulama hakkında paylaştığı videoyu gördüm. Olayı tam olarak anlayamadım ama bir Chrome eklentisi olarak çalışıyor. Google Play üzerinden indirip uygulamayı kullanabiliyorsunuz ve cidden yaptığını iddia edenler var. Ben de şimdi indirdim ve deniyorum. Ama güvenilir mi, çalışma mantığı nedir hiçbir fikrim yok. Kullananlar varsa forumda yardımcı olabilir mi?

Ekler

• Screenshot_20210317-211626438.jpg
    Screenshot_20210317-211626438.jpg
    115.9 KB · Hit: 44
adamlar reklamı basıyor programa hiç bir işede yaramıyor böyle programlar.

YouTube'da gezinirken birisinin bu uygulama hakkında paylaştığı videoyu gördüm. Olayı tam olarak anlayamadım ama bir Chrome eklentisi olarak çalışıyor. Google Play üzerinden indirip uygulamayı kullanabiliyorsunuz ve cidden yaptığını iddia edenler var. Ben de şimdi indirdim ve deniyorum. Ama güvenilir mi, çalışma mantığı nedir hiçbir fikrim yok. Kullananlar varsa forumda yardımcı olabilir mi?
dostum ben 2 sene önce baya uğraştım fakat eğer 10.000 kişilik bir referans havuzun olmazsa kâra geçmek falan hikaye.

YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR, KİŞİSEL GÖRÜŞTÜR.

dostum ben 2 sene önce baya uğraştım fakat eğer 10.000 kişilik bir referans havuzun olmazsa kâra geçmek falan hikaye
10.000 kişinin bulunduğu bir network'e sahip olmam mı gerekiyor yoksa üye olmam yeterli mi?

Geri