Steam'de 50 Tl İndirim'de Git Al.Aklıma gelmemişti thx.
Sorun korsan olduğu için olabilir. Oyun korsan olduğu için ilk çözüm yöntemimiz budur. Eğer orijinal aldığında da bu sorun devam ederse o zaman başka çözümler de sunabiliriz sana.Forum eskisi gibi değil böyle m*l insanlar doldu.
Yazımı dikkatli okursan orada zaten crack indirdiğimi söylediğim halde orijinal diyorsun ben bilmiyor muyum orijinal indirmeyi?Para var mı diye soran yok.Sorun korsan olduğu için olabilir. Oyun korsan olduğu için ilk çözüm yöntemimiz budur. Eğer orijinal aldığında da bu sorun devam ederse o zaman başka çözümler de sunabiliriz sana.
Paran olmayabilir. Gayet normal. Ama bu hiçbir şeyi değiştirmez. Senin paranın olmaması crack oyunu meşru kılmaz. Benim de param yok. Ama bir şekilde orijinal oynuyorum. Ya oyunu kiralıyorum ya da arkadaşlarla ortak alıyorum. Ya da gamepass kullanıyorum. En kötü epic games'in bedava oyunları var. Alıyorum oynuyorum.Yazımı dikkatli okursan orada zaten crack indirdiğimi söylediğim halde orijinal diyorsun ben bilmiyor muyum orijinal indirmeyi?Para var mı diye soran yok.
Bak dostum adamlar doğru söylüyor forum kurallarına aykırı ne crack önerebiliriz nede crackli bir şey konusunda yardım edebiliriz hem eskiden falan diyorsunda forum 2020 martında açıldı çok eskiymiş gibi demende bir ayrı komik hemde kimseye hakaret etme hakkında yok internetten bak araştır buraya bu konu ile gelip yardım bekleme bizden.Forum eskisi gibi değil böyle m*l insanlar doldu.
Ben raporladım uyarısı da gelmiş arkadaşın.Bak dostum adamlar doğru söylüyor forum kurallarına aykırı ne crack önerebiliriz nede crackli bir şey konusunda yardım edebiliriz hem eskiden falan diyorsunda forum 2020 martında açıldı çok eskiymiş gibi demende bir ayrı komik hemde kimseye hakaret etme hakkında yok internetten bak araştır buraya bu konu ile gelip yardım bekleme bizden.