Yardım Crysis 1 steam oyunu kayıt olmuyor

Galvatron

80+
Reaksiyon skoru
61
Arkadaşlar yeni pc de steam de crysis 1 oyununu indirdim biraz ilerledim sonra tekrar girdiğimde oyun kaydı yok. Bir de ayarlar sürekli tekrar yapmak zorunda kalıyorum. Bu oyun bozuk mu yada bir çözümü var mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ayarları çerçevesiz yaptım ama sorun bu

Ekler

• 1735221010456.png
    1735221010456.png
    1.1 MB · Hit: 38
  • 1735221085375.png
    1735221085375.png
    877.1 KB · Hit: 34
Oyun bu şekilde açılıp ondan sonra oyun ayarları ve save olmuyor. bilen var mı
1746667904386.webp

windows 11 kullanıyorsanız;

Oyunun ikonunun üzerine gelip sağ tık - Daha fazla seçenek göster - Özellikler - Uyumluluk (Üstteki seçeneklerde) - Bu programın çalıştırılacağı uyumluluk modu tik aktif hale getirin - Hemen altındaki seçeneklerde windows 8 seçin.

Bunu dener misiniz?

Olmazsa oyunun kendi kurulu olduğu dosyasına gidip, exe dosyasını bulup aynı işlemi ona yapın. Olursa da lütfen belirtin, başkaları da ileri de faydalanır.

windows 11 kullanıyorsanız;

Oyunun ikonunun üzerine gelip sağ tık - Daha fazla seçenek göster - Özellikler - Uyumluluk (Üstteki seçeneklerde) - Bu programın çalıştırılacağı uyumluluk modu tik aktif hale getirin - Hemen altındaki seçeneklerde windows 8 seçin.

Bunu dener misiniz?

Olmazsa oyunun kendi kurulu olduğu dosyasına gidip, exe dosyasını bulup aynı işlemi ona yapın. Olursa da lütfen belirtin, başkaları da ileri de faydalanır.
exe dosyasından oldu. şuan ayarlar kaydediliyor . Oyunda biraz ilerleyip ondan sonra çıkıp geri açtığımda oyun kaydedilirse bu tamamdır

Geri