Neler Yeni

Crysis 3 Nasıl İndiririm

OUTRA

80+
Arkadaşlar crysis benim için çok özel bir oyun. Bugün steamde dlclerle beraber 97tl civarına düştüğünü gördüm. Kesinlikle almak istiyorum ama babam izin vermezse ücretsiz indirebileceğim bir yer var mı? yardımcı olursanız sevinirim

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Arkadaşlar crysis benim için çok özel bir oyun. Bugün steamde dlclerle beraber 97tl civarına düştüğünü gördüm. Kesinlikle almak istiyorum ama babam izin vermezse ücretsiz indirebileceğim bir yer var mı? yardımcı olursanız sevinirim
Ücretsiz indirmek korsancılıktır!

Nvidia Mx130

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,844
İsim
Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Futbol

Noren

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Crack e hayır!!!!!!! Bence ea play al içinde tüm seri var 20 30 tl ye al bitirirsin 1 haftada sonra hesabı alırlarsa alsınlar bende 3 aydır duruyor hesap hala almadılar

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,744
İsim
Gtx 1090Tİ
epic gameste 20 tl oyun gidin oradan alın kuponla

Noren

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Crack e hayır!!!!!!! Bence ea play al içinde tüm seri var 20 30 TL ye al bitirirsin 1 haftada sonra hesabı alırlarsa alsınlar bende 3 aydır duruyor hesap hala almadılar
ben gamesatıştan almıştım

OUTRA

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
epic gameste 20 TL oyun gidin oradan alın kuponla
epicde remastered var sadece.
Crack e hayır!!!!!!! Bence ea play al içinde tüm seri var 20 30 TL ye al bitirirsin 1 haftada sonra hesabı alırlarsa alsınlar bende 3 aydır duruyor hesap hala almadılar
Ücretsiz indirmek korsancılıktır!
bakın ben crack oyun oynayan bırısı zaten degılım. ılk defa boyle bı durumla alakalı dusuncem oldu ama herkesın orjınal oyun almaya oynamaya parası olmuyor bu zamanlarda. ben bıryerden bırlestırırım ama 900tllere oyunların oldugu bu ulkede crack oyun oynanması cok normal. dusuncelerımden dolayı da suan oyunu kesınlıkle orjınal almaya karar verdım. tepkınız ıcın tesekkurler. saygılar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,548
Üyeler
168,458
Son üye
PoyUraz
Top Bottom