nebileyim ip den bilgisayara sızarlar diye çok korkuyorumNe alaka ne yapabilirler ki
eminsin değilmi yaHiçbir şey olmaz. Endişe etme.
çalmadım ücretsiz adminlik vardı aldım adamlar beni biri sandı serverde troll yapan bende dedim değilim ben onlarda tm dedi ve adminlik yapmak istemedigim için csyi ve ts3 ü denetim masasından sildimne alaka gerçekten adminliği çaldınmı hocam sanki para verdin aldın adamlar umursamaz bile
Cs serverında o kadar teçhizatlı eleman yoktur merak etme.nebileyim ip den bilgisayara sızarlar diye çok korkuyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
eminsin değilmi ya
IP adresinden bir işlem yapmaları mümkün değil. Eskilerde kaldı o işler.nebileyim ip den bilgisayara sızarlar diye çok korkuyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
eminsin değilmi ya
nebileyim hocam abimin bilgisayarı yani bilgiler var abimin oyuzden korktumIP adresinden bir işlem yapmaları mümkün değil. Eskilerde kaldı o işler.
yani demi bir şey yapamazlar pcye eğer yaparlarsa ip falan anlarlarsa nerden öğreneceğim yada napayım interneti kapatıp başka intemi geçeyimbende oynuyorum arada 1.6 hile dolu hep boş yere ban falan atıyorla sıkıntı olmaz.
bilmiyorum o konuları pek bnyani demi bir şey yapamazlar pcye eğer yaparlarsa ip falan anlarlarsa nerden öğreneceğim yada napayım interneti kapatıp başka intemi geçeyim