CS 1.6 ne kadar internet yer?

zSlexyBey

80+
Reaksiyon skoru
181
Arkadaşlar tatildeyim ve cs 1.6 oynıyacağım 5 gb em var saatte ne kadar internet yer?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
10 dakika oynayıp deneyebilirsin. Arka planda indirmeleri kapattığından emin ol.

indirmeleri nasıl kapatacağım ek olarak bazı sitelerde hiç yemiyor saatlik 40 mb max yer diyor
dene işte 10 dakika internetin bitmez. steam vs indirme yapmasın. otomatik güncelleme kapalı olsun falan. kendi pc ne göre neyin internet yediği değişir.

Arkadaşlar tatildeyim ve cs 1.6 oynıyacağım 5 gb em var saatte ne kadar internet yer?
İnternet paylaşımı açınca kısıtlama var 50mb ile kısıtla. Sunuculara girerken bir şeyler indiriyor bu arada.

dene işte 10 dakika internetin bitmez. steam vs indirme yapmasın. otomatik güncelleme kapalı olsun falan. kendi pc ne göre neyin internet yediği değişir.
steam değil dostum csduragi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İnternet paylaşımı açınca kısıtlama var 50mb ile kısıtla. Sunuculara girerken bir şeyler indiriyor bu arada.
nasıl kısıtlama oluyor vodefoneyim

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
1.6 çok düşük internet gerektiren bir oyun. Hemen hemen bir saatlik oynamak için 15-25 MB gibi bir veri kullanımı olur.

İnterneti paylaşsın zaman kişisel bağlantı noktası bölümüne giriyorsun oradan açıyorsun. Tek seferlik kısıtlama vs buna benzer yazı olmalı.

Benim tel POCO X3 Pro
Screenshot_2023-07-16-19-34-17-061-edit_com.android.settings.jpg

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,888