Neler Yeni

Cs 1.6 nereden güvenlice indirebilirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Mehmet Ali Aladağ
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı, ekran kartı, işlemci, vb.
Steam
Mehmetali20100
Discord
mehmetali2407
Arkadaşımla cs oynamak istiyoruz onun PC bir tek eski oyunları doğru düzgün kaldırıyor. bana bir link attı o da oradan indirmiş ama ben pek güvenemedim size de danışıyım istedim

Son düzenleme:

MonteCapz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,051
İsim
Asil
Steam de zaten çok pahalı bir şey değil oradan alabilirsin bunun dışında herhangibi bir torrent sitesine güvenli demek pek doğru olmaz. Ne desem yalan olur o sebeple korsan kısmında bir tavsiye vermek pek doğru olmaz. İlla korsan indiricem dersen yazdığında en üstte çıkanların birisinden indir zaten en az 1-2 tanesini daha önceden duymuşsundur ancak dediğim gibi bir garantisi güvenilirliği yok. Eğer korsandan indiriceksen pek güvenilirlik veya garantide aramamalısın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Mehmet Ali Aladağ
İlgilendiği Kategoriler
Steam
Mehmetali20100
Discord
mehmetali2407
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Steam de zaten çok pahalı bir şey değil oradan alabilirsin bunun dışında herhangibi bir torrent sitesine güvenli demek pek doğru olmaz. Ne desem yalan olur o sebeple korsan kısmında bir tavsiye vermek pek doğru olmaz. İlla korsan indiricem dersen yazdığında en üstte çıkanların birisinden indir zaten en az 1-2 tanesini daha önceden duymuşsundur ancak dediğim gibi bir garantisi güvenilirliği yok. Eğer korsandan indiriceksen pek güvenilirlik veya garantide aramamalısın.
yani 25 yıllık oyuna da pek para vermek istemiyorum. çevremdeki herkes bu oyunu korsan oynuyor ben steamden alırsam bana aylarca aklen engelli muamelesi yaparlar

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
711
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
yani 25 yıllık oyuna da pek para vermek istemiyorum. çevremdeki herkes bu oyunu korsan oynuyor ben steamden alırsam bana aylarca aklen engelli muamelesi yaparlar
Millet oyun yöneticisinden indiriyor sanırım. Oyun indir vip de iyi gibi. Ama bunların hiçbiri %100 güvenilir diyemem riski sen alacaksın sonuçta sağlayıcısından çekmiyorsun. Güvenilir bir yerde beklemeni tavsiye etmem zaman israfı olur. Raporlayacaklar ama hadi olsun 😂 internet kafelerde oyun yöneticisini çok görüyorum bu arada.

Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Mehmet Ali Aladağ
İlgilendiği Kategoriler
Steam
Mehmetali20100
Discord
mehmetali2407
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Millet oyun yöneticisinden indiriyor sanırım. Oyun indir vip de iyi gibi. Ama bunların hiçbiri %100 güvenilir diyemem riski sen alacaksın sonuçta sağlayıcısından çekmiyorsun. Güvenilir bir yerde beklemeni tavsiye etmem zaman israfı olur. Raporlayacaklar ama hadi olsun 😂 internet kafelerde oyun yöneticisini çok görüyorum bu arada.
yani kaçak indirirsem raporlanır mıyım

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
711
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar

Kara*

80+ Silver
pek farkları yok sadece korsana göre yazarken vs türkçe karakter kullanırsın strafe+bunny yaparken daha stabil olduğunu görürsün bu kadar. cs yi yeyip bitirmiş adam korsanın üstüne editler yapar bu kadar info yeter anlayan anladı ;)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,458
Üyeler
164,674
Son üye
zeei
Top Bottom