cs 1.6 sunucu sorunu

hyper_

80+
Reaksiyon skoru
0
Uzun süre sonra arkadaşla bi cs 1.6 oynamak istedim ancak sunucu listesi eskiden hep türk sunucuları ile doluyken artık yabancı sunucular bulunmakta hem farklı modlar vesairede bulabiliyoum ama artık tek tek internetden ya da arkadaşdan ip almam gerekiyor bunu eski haline yani tr sunucularının olduğu hale çevirmenin bir yolu var mı ?

Uzun süre sonra arkadaşla bi cs 1.6 oynamak istedim ancak sunucu listesi eskiden hep türk sunucuları ile doluyken artık yabancı sunucular bulunmakta hem farklı modlar vesairede bulabiliyoum ama artık tek tek internetden ya da arkadaşdan ip almam gerekiyor bunu eski haline yani tr sunucularının olduğu hale çevirmenin bir yolu var mı ?
ms tarafına 1 kere tıklayın tr sunucuları da var ms en düşük olana yönlendirsin seni

Game Tracker sitesini öneririm, orada istediğiniz mod veya Türkiye sunucusu ip listesi var.

Soğu sunucu oyunda görünmüyor. Ben bu sorunu csgoda yaşadım. Tarayıcı kullanarak sitelerden sunucu bul.

zaten internetdeki siteleri kulanıyorum ama eskiden göründüğü gibi direk listede görünmesini sağlayacak bir yöntem vesaire yok mu ana menüde deişti haftalık aylık en iyi sunucular tarzında bi kaç seçenek geldi favorilerdede silsemde gitmeyen yabancı sunucular var deişik bir şey oldu

zaten internetdeki siteleri kulanıyorum ama eskiden göründüğü gibi direk listede görünmesini sağlayacak bir yöntem vesaire yok mu ana menüde deişti haftalık aylık en iyi sunucular tarzında bi kaç seçenek geldi favorilerdede silsemde gitmeyen yabancı sunucular var deişik bir şey oldu
En altta server listesi indir var indirin ve kurun.

1.6 yı en son 6 yıl önce oynadım eski sunucuların hepsi gitti artık olan sunucularda gözükmüyor ise İnternet sitesinden iplerini bularak girebilirsin

teşekürler arkadaşlar internetden ip bulup girmeyi biliyorum ancak eski haline çevirme yöntemi varsa öğrenmek için sormuştum sanırım yok

Geri