Neler Yeni

CS 1.6 Sunucusu Açmak Mantıklı mı?

EmreTRk

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
457
Küçüklükten beri kendime cs 1.6da jailbreak serveri açmak isterdim. Fırsatım oldu ancak yaş ve maddi durumun getirdiği yetersizlik ile başarılı olamamıştım. Şimdi yeniden bir sv açmak istesem yeterli kitle hala 1.6da duruyor mu? Cs go çıkalı 2 yıl olmuşken cs 1.6 da serverlere doluluktan girilemezdi hâla aynı ise projeyi hayata geçiricem :)

Serverden maddi bir beklentim yok tabiiki zevk için yapmak istediğim bir proje.

Küçüklükten beri kendime cs 1.6da jailbreak serveri açmak isterdim. Fırsatım oldu ancak yaş ve maddi durumun getirdiği yetersizlik ile başarılı olamamıştım. Şimdi yeniden bir sv açmak istesem yeterli kitle hala 1.6da duruyor mu? Cs go çıkalı 2 yıl olmuşken cs 1.6 da serverlere doluluktan girilemezdi hâla aynı ise projeyi hayata geçiricem :)

Eskisi kadar aktiflik yok ama hala bir kaç full çeken server var.
Onlarda yıllanmış popüler serverlar yani tutulması çok zor.

Hala belirli bir kitle var oynayan, ama serverinizin tanınması çok uzun sürer eskisi gibi değil artık sadece kemik tayfa kaldı, ve sv için ne kadar para harcayacağınızda önemli değip değmeyeceği konusunda

1 yıla yakındır CS 1.6 oynuyorum.
Şu aralar yaz mevsiminden dolayıdır bilmem sw'ler boş gibi.
Birçok kişi sw'leri başka kisilere devredip bu yılların oyununu terkediyor.
Fazla jailbreak girmem.Lakin sayıları o kadar fazla değil gördüğüm kadarıyla.

Eskisi kadar aktiflik yok ama hala bir kaç full çeken server var.
Onlarda yıllanmış popüler serverlar yani tutulması çok zor.
Aslında cs 1.6 da komutçu olmanın verdiği zevki ve otoritel hazzı bundan sonra çıkacak hiçbir oyun veremeyecek ancak bizimde hayalimiz bu durumda yarıda kalıcak gibi görünüyor.

Aslında cs 1.6 da komutçu olmanın verdiği zevki ve otoritel hazzı bundan sonra çıkacak hiçbir oyun veremeyecek ancak bizimde hayalimiz bu durumda yarıda kalıcak gibi görünüyor.
15-20 çeken bir servera ortak veya benzeri bir şey olmak en iyisi.

Hala belirli bir kitle var oynayan, ama serverinizin tanınması çok uzun sürer eskisi gibi değil artık sadece kemik tayfa kaldı, ve sv için ne kadar para harcayacağınızda önemli değip değmeyeceği konusunda
Yani fiyatları pek bişey değil. Önce 20+2 lik küçük bir sv açıp kitle toplamayı ardından fullenmeye başlar ise 30+2 lik servere çevirmeyi planlıyordum. Ancak günlerde onun modlarıyla düzenlemeleriyle uğraşıp 1 ayda 5 kişilik kitle edineceksem vakit kaybetmeye değmez gibi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

15-20 çeken bir servera ortak veya benzeri bir şey olmak en iyisi.
İşin zevki kendin hazırlamak hocam. Dediğim gibi maddi beklentim yok. O serveri çocuğum gibi hazırlayıp bir kitle edinme hedefim vardı.

Şu 1 yılda ilk defa klana katıldım.
2 ay geçmeden sw'yi sattılar.Bizde dımdızlak ortada kaldık.
Sonra 2-3 ay sonra tekrar girdim.1ay gecmeden sw'yi sattılar yine.Sunucu sahipleri kâr elde edemeyince hemen elden çıkarıyorlar.
Gametrucker falan bu konularda önemli.
Şuan hiçbir klanın yok.
Zaten artık doğru dürüst adninler yok.
Parayı veren adminlik alıyor.Oyunun içine ettiler.

Şu 1 yılda ilk defa klana katıldım.
2 ay geçmeden sw'yi sattılar.Bizde dımdızlak ortada kaldık.
Sonra 2-3 ay sonra tekrar girdim.1ay gecmeden sw'yi sattılar yine.Sunucu sahipleri kâr elde edemeyince hemen elden çıkarıyorlar.
Gametrucker falan bu konularda önemli.
Şuan hiçbir klanın yok.
Zaten artık doğru dürüst adninler yok.
Parayı veren adminlik alıyor.Oyunun içine ettiler.
Şöyle bir baktımda jailbreak serverlerine en kötüsü bile 7-8 kişi çekmiş servere. Ortalama serverler 11 ile 20 kişi arasında aktif oyuncuya sahip anlık. Sanki bir umut var hâla ya :)

Yakın zamanda bir deneme yapabilirim galiba

Şöyle bir baktımda jailbreak serverlerine en kötüsü bile 7-8 kişi çekmiş servere. Ortalama serverler 11 ile 20 kişi arasında aktif oyuncuya sahip anlık. Sanki bir umut var hâla ya :)

Yakın zamanda bir deneme yapabilirim galiba
Hocam siz yine de açın.Ben destek amaçlı her gün gelirim.

Geri