Batuw 80+ Silver Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 2,973 Dahası Reaksiyon skoru 1,085 İsim Batuhan İlgilendiği Kategoriler Ekran Kartları 1 Eylül 2023 #1 Arkadaşlar bu gün itibariyle açık beta geldi çoğu hesaba verildi bana da bu gün gelmiş meraklılarına kontrol etmesini öneririm
Arkadaşlar bu gün itibariyle açık beta geldi çoğu hesaba verildi bana da bu gün gelmiş meraklılarına kontrol etmesini öneririm
Sirius Blackw 80+ Silver Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 4,456 Dahası Reaksiyon skoru 3,560 Konum Azkaban İsim Patiayak Discord LAOZİN#0758 1 Eylül 2023 #2 Batuw yazmış: Arkadaşlar bu gün itibariyle açık beta geldi çoğu hesaba verildi bana da bu gün gelmiş meraklılarına kontrol etmesini öneririm Devamı için tıklayın... Dün açıldı zaten konu Mesaj otomatik birleştirildi: 1 Eylül 2023 yeni değil
Batuw yazmış: Arkadaşlar bu gün itibariyle açık beta geldi çoğu hesaba verildi bana da bu gün gelmiş meraklılarına kontrol etmesini öneririm Devamı için tıklayın... Dün açıldı zaten konu Mesaj otomatik birleştirildi: 1 Eylül 2023 yeni değil
B1L0 Hayırlı forumlar Moderatör Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 8,887 En İyi Cevap 1 Dahası Reaksiyon skoru 9,935 Konum Angara İsim bilo İlgilendiği Kategoriler Her şeyden ufak ufak 1 Eylül 2023 #3 🔥Herkese CS2 Geldiği söyleniyor 🔥 HESAPLARI KONTROL EDİN!🔥 CS2 BANADA GELDİ HESAPLARI KONTROL EDİN. HESABINIZIN RANKINIZIN OLMASI+SEÇKİN YÜKSELTMESİ olması büyük olasılıkla gelmiş olmasıdır. forum.donanimarsivi.com
🔥Herkese CS2 Geldiği söyleniyor 🔥 HESAPLARI KONTROL EDİN!🔥 CS2 BANADA GELDİ HESAPLARI KONTROL EDİN. HESABINIZIN RANKINIZIN OLMASI+SEÇKİN YÜKSELTMESİ olması büyük olasılıkla gelmiş olmasıdır. forum.donanimarsivi.com