Neler Yeni

MetaQuest 2 ile PS4 Pro takası mantıklı mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Sefa Kucukduran
Merhaba arkadaşlar sarı siteye elimde duran neredeyse hiç kullanmadığım metaquest 2'mi satışa koydum. Ve gelen teklifler genellikle ps4 ile takas yönünde. Metaquest kuzenimin Rusya'dan hediyesi olarak geldi özellikle ben gidip satın almadım ve oynamıyorum da ayrıca mağazasındaki oyunlar bana pahalı geldi. Geçen gün de ps4 pro ile bir takas teklifi mesajı geldi sizce ne kadar mantıklı ayrıca birkaç güzel hikayeli oyundan bilgisi olan varsa ortalama fps değerlerini yazarsanız sevinirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Utku
Merhaba arkadaşlar sarı siteye elimde duran neredeyse hiç kullanmadığım metaquest 2'mi satışa koydum. Ve gelen teklifler genellikle ps4 ile takas yönünde. Metaquest kuzenimin Rusya'dan hediyesi olarak geldi özellikle ben gidip satın almadım ve oynamıyorum da ayrıca mağazasındaki oyunlar bana pahalı geldi. Geçen gün de ps4 pro ile bir takas teklifi mesajı geldi sizce ne kadar mantıklı ayrıca birkaç güzel hikayeli oyundan bilgisi olan varsa ortalama fps değerlerini yazarsanız sevinirim
Bence etme ömrü azaldı cihazın zaten

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Sefa Kucukduran
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ps4 pro ile hala oynanacak oyun yok mu sence

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Arkadaşım Meta Quest'in özelliği odur zaten. Bir hevesle alınır, sonra bir köşede öylece durur. Gerçi sana hediye geldiği için bir kaybın olmamış. Diğer soruna gelecek olursak, PS4 Pro 60 FPS veriyor. Hiç kullanmadığın bir cihazın sana faydası yok. Temiz bir PS4 Pro ile takas kârına olur.

Top Bottom