JSezar
80+ Silver
Arkadaşlar öncelikle merhabalar,sabah 4 te biliyorsunuz pek çok kişiye cs2 kapalı beta erişim hakkı geldi.Bazılarına gelmedi ve ortalıkta yanlış bilgi dağılmaya başladı.beta daveti almanız için prime olması gerektiğini idda eden pek çok kişi var ama prime olmayan hesaplara da geldi.rank olması lazım diyen var ama bu da yanlış.benim rankım yok ve aylardır csgo oynamıyorum,buna rağmen cs 2 bana da geldi.
prime hesaba sahibim ama rankım yok ve cs2 oynayabiliyorum.rank gelirse cs2 daveti gelecek diye kasmayın.gelmediyse sonradan gelmez.yine böyle bazı kişilere toplu beta'ya erişim hakkı verirler,ya da oyun kısa zamanda çıkar.Zaten çoğu kişiye cs2 geldi.oyun çıkmaya çok yakın.optimizasyon sıkıntısı var,beta da olduğu için fazla takmayın düzeltilir.
prime hesaba sahibim ama rankım yok ve cs2 oynayabiliyorum.rank gelirse cs2 daveti gelecek diye kasmayın.gelmediyse sonradan gelmez.yine böyle bazı kişilere toplu beta'ya erişim hakkı verirler,ya da oyun kısa zamanda çıkar.Zaten çoğu kişiye cs2 geldi.oyun çıkmaya çok yakın.optimizasyon sıkıntısı var,beta da olduğu için fazla takmayın düzeltilir.