Neler Yeni

Yardım Cs 2 Kasma Problemi Genel mi

Global1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Çağatay
Arkadaslar cs2 yukledim oyuna girdim botlarla antreman yapayım dedim oyunda bir kaç adım attıyorum 2 saniyeliğine drop giriyor göruntu ayarları yuksek olmasına rağmen çok kötuydu surekli kasıyor sizdede boyle mi bende mi sıkıntı var

Sweyetsn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
684
İsim
Arda
Arkadaslar cs2 yukledim oyuna girdim botlarla antreman yapayım dedim oyunda bir kaç adım attıyorum 2 saniyeliğine drop giriyor göruntu ayarları yuksek olmasına rağmen çok kötuydu surekli kasıyor sizdede boyle mi bende mi sıkıntı var
bende de var m.2 ssdye kuruyorum 10 senelik hdd'ye kurmuştum.

ozomona

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
415
İsim
Özcan Karakaya
oyunun optimizasyonu rezalet hocam herkesde oluyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Tufan Hazar Erdoğan
Oyun içi zaten şuan optimizasyon sıkıntısı var mümkün olduğunca düşük ayarlarda oynayın şimdilik. Unlostun fps arttırma videosunu da izleyin işe yarıyor

Global1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Çağatay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
oyunun optimizasyonu rezalet hocam herkesde oluyor
knk ben sadece bende sorun var sandım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oyun içi zaten şuan optimizasyon sıkıntısı var mümkün olduğunca düşük ayarlarda oynayın şimdilik. Unlostun fps arttırma videosunu da izleyin işe yarıyor
yuksek ayarlarda 300 350 fps veriyor ama göruntu bozuk tam surum gelene kadar beklerim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,897
Üyeler
168,050
Son üye
temu indirim canavarı
Top Bottom