Neler Yeni

Cs 2 Seçkin ile Faceit Farkı

clayzn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
555
İsim
yunusemre
Dostlar selam 1*2 senedır cs oynamıyodum eskıden oynarkende oylesıne oynuyodum her neyse bu oyun ıcınden rank acmamız ıcın gereklı olan seckının fıyatı suanda 15 dolar 512 tl yapıyo forumu yazana kadar artmıs olabılır her neyse bu faceıtte aylık 50 lıra bıle degıl fakat farkları neler faceıt kasa felan atmıyor galıba ayrıca faceıt genel olarak sv gıbı bırseymı oyunu CİDDİ anlamda oynamak ıstıyorum hangısını almalıyım ve nedenlerıyle yazarsanız sevınırım ıyı forumlar dostlar...

xTURANN

80+ Silver
Yanlış hatırlamıyorsam Prime ( rank açmana yarayan şey ) almazsan, Faceit'te de öyle eşleşiyorsun.

FACEIT Oynayıp Level Kasarsan ( 10 En Yükseği ), CS'de gördüklerinin daha fazlasını yaşarsın. Herkes xantares gibi oynar. Çıta çok yüksek yani. Hile oranı daha düşük, toxic kitle bir nebze daha düşük. FACEIT'te Eternal Fire Hub'da var, Oraya giripte oynayabilirsin Mesela. ( Aylık ücretli )

FACEIT Ücretsiz. İstersen Premium alırsın o kadar. YouTube'dan bakabilirsin Nasıl bir şey olduğuna Faceit'in.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,490
İsim
Oğuz
Fark şunlar
-Takıma gelen çoğu kişi kazanmak için oynar.
Yine de toxic ve smurf sayıfı oldukça fazla.
-Hak ettiğin ranka kolaylıkla çıkarsın seçkinin aksine.
-Hile yok
-Eternal Fire'ın Türk sunularında 1-20 ping arasında oynayabilirsin. Her maç Discord şartı var ve herkes Türk.

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
737
İsim
Görkem çetinkaya
Dostlar selam 1*2 senedır cs oynamıyodum eskıden oynarkende oylesıne oynuyodum her neyse bu oyun ıcınden rank acmamız ıcın gereklı olan seckının fıyatı suanda 15 dolar 512 tl yapıyo forumu yazana kadar artmıs olabılır her neyse bu faceıtte aylık 50 lıra bıle degıl fakat farkları neler faceıt kasa felan atmıyor galıba ayrıca faceıt genel olarak sv gıbı bırseymı oyunu CİDDİ anlamda oynamak ıstıyorum hangısını almalıyım ve nedenlerıyle yazarsanız sevınırım ıyı forumlar dostlar...
DOstum faceit kasa atmiyor ams soyle birsey var, insanliktan cikip hayatsiz olursan bicak fln alabilirsin 1 ayda. Faceitte hile gelme olasiligi cok dusuk. Aylik verdigin 60 tl yi de eger cok oynuyorsan katlarsin ve zamanla cidden iyi oynuyorsan cok iyi gelirler elde edebilirsin

Forum Fedaisi

80+ Bronze
DOstum faceit kasa atmiyor ams soyle birsey var, insanliktan cikip hayatsiz olursan bicak fln alabilirsin 1 ayda. Faceitte hile gelme olasiligi cok dusuk. Aylik verdigin 60 tl yi de eger cok oynuyorsan katlarsin ve zamanla cidden iyi oynuyorsan cok iyi gelirler elde edebilirsin
o imkansiz ya gecen aldim premiumu yaparim dedim 1 ayda 300 mac attim yarisi anca birmisti

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
564
İsim
Batuhan
Faceit'te anti-cheat başarılı hile gelmiyor gelse bile kısa sürede kalıcı anakart banı yiyor. Faceit oynamak için seçkin alman gerekmez. Cs rankına ve seviyene faceit etki etmiyor. Bu yüzden faceit oynarken xp kasamaz, kasa düşüremezsin. Bence faceit olayının tek kötü yanı bazen serverlerinde lag sorunu oluyor ve normal cs2 sunucularına göre ping daha yüksek oluyor. Ben tek gireceğim zaman normal cs giriyorum xp ve kasa düşürüyorum. Ekiple toplanıp oynadığımızda ciddi oynadığımız için hile gelmemesi adına faceit giriyoruz.

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,348
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
CS2 seçkin;
Eşya düşürebilirsin, seçkin oyuncularla eşleşirsin ve Valve'a göre daha az hile gelme olasılığı var :DDD

Faceit;
Daha hard oyunların döndüğü trollerin oldukça az olduğu ama cs seçkin gerektirmeyen bir client.
Valve ile alakası olmadığından CS içerisinden rank alamazsın ve drop alamazsın. Ama kendi rank sistemi var 1-10 arasında bir rank arasında oynamaya çalışırsın.
İlk hesapları 4 lvlden başlatır hemen seviyeni belirlemek için ilk başlarda 50 elo alır 50 elo verir.
Ayrıca premium alırsan bıçak kazanma ihtimalin var görevleri yaparak ama ben tavsiye etmiyorum premium alınca herkes premium geldiği için map banlama bile olmadan direkt 1-2 map kalıyor herkes map banladığı için direkt oyun başlıyor.
Ayrıca FACEIT anti cheat diye bir hile koruma sistemi olduğundan dolayı daha az hile ihtimali oluşuyor seçkine göre.
Yani kısacası cs oynamak istiyorsan faceitten başkası yalan.

Top Bottom