Neler Yeni

cs 2 skinchanger ban yedirtir mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
EMRE ERKMEN
Selam arkadaşlar, maddi sıkıntılardan dolayı bütün envanterimi satmak zorunda kaldım şimdi normal skinler ile oynamak çok garip hissettiriyor, silah skinlerini geçtim onlar yine neyse de başka bıçaklara alışınca standart bıçak baya garip hissettiriyor. Skinchanger kullansam ban yedirtir mi?

~helloworld

80+ Bronze
Hellcase falan sanırım steama bir kural geldi kumar vb şeyler kalıcı bana yol açıyordu sanirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Ertuğrul Kesgin
Selam arkadaşlar, maddi sıkıntılardan dolayı bütün envanterimi satmak zorunda kaldım şimdi normal skinler ile oynamak çok garip hissettiriyor, silah skinlerini geçtim onlar yine neyse de başka bıçaklara alışınca standart bıçak baya garip hissettiriyor. Skinchanger kullansam ban yedirtir mi?
Skinchanger kullanmak yasak.

Kangalll

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
256
İsim
Kangal Kangaoğlu
skinchager dediğin oyunda silahları skin varmış gibi gösteren programsa ban yersin. Arkadaşım bu programdan ban yedi.

oEnesQlf

80+ Silver
Türk sunucularında oyna eldiven bıçak skin değiştirebiliyorsun

Sencrom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Mert
Hocam konudan bağımsız skin sattığınız için diyorum ak-47 fuel enjektör alınır mı ww yada ft piyasa fiyatının yaklaşık 500-1000 TL altında alsam elimden çıkarması kolay olur mu ilerde easy sell skin midir sizce?

Rozrect

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Eren
Oyuna müdahale eden oyun için herhangi bir şeyi değiştiren her türlü 3. parti yazılım ban yedirtir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,006,230
Üyeler
159,462
Son üye
Eminbaba00
Top Bottom