ISS (İnternet Servis Sağlayıcınızı) aramanız gerekmekte. Büyük ihtimalle internetinizde bir sorun var, ondan önce bir hız testi yapmayı deneyin. Arkada bir oyun vs. indirmediğinizden emin olun.Önceden yoktu dün olmaya başladı. Çözümü bilen var mı?
Benlik bir şey olma ihtimali var mı?ISS (İnternet Servis Sağlayıcınızı) aramanız gerekmekte. Büyük ihtimalle internetinizde bir sorun var, ondan önce bir hız testi yapmayı deneyin. Arkada bir oyun vs. indirmediğinizden emin olun.
Arkada Epic Games'den vs. oyun indiriyor olabilirsiniz, indirmiyorsanız Windows güncellemelerini kontrol edin.Bu arada diğer değerler ekranı kapat aç yaptığım için yüksek.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Benlik bir şey olma ihtimali var mı?
İndirmede sorun yok karşıya yükleme yüksek birşeyde indirmiyorum.Windows güncel.Arkada Epic Games'den vs. oyun indiriyor olabilirsiniz, indirmiyorsanız Windows güncellemelerini kontrol edin.
Arka planda Windows güncelleme indiriyor olabilir.İndirmede sorun yok karşıya yükleme yüksek birşeyde indirmiyorum.Windows güncel.
Hiç değişmiyor hep yüksek.Dostum oyunun sunucularından falan kaynaklanıyor olabilir. Ben de birkaç maçta denk geliyordum böyle. Diğer maça geçtiğimde gidiyordu bu problem. Ya da ben öyle zannediyorum
Hız testi yapmayı deneyin.Hiç değişmiyor hep yüksek.
Nasıl yani sürekli olmuyor ama oyunu alta alıp geldiğinizde oluyor, bir süre sonra düzeliyor mu ?Bu arada diğer değerler ekranı kapat aç yaptığım için yüksek.
Benlik bir şey olma ihtimali var mı?
0 download upload bir şey inmiyor.Arka planda Windows güncelleme indiriyor olabilir.
ISS'ini ara.0 download upload bir şey inmiyor.
Hayır ms falan yüksek gözükmüş ekranı kapatmıştım ondan dedim.Nasıl yani sürekli olmuyor ama oyunu alta alıp geldiğinizde oluyor, bir süre sonra düzeliyor mu ?
ISS'ini ara.
Speedtest'de dene bi.