Neler Yeni

Cs aciliyor ama monitor hata veriyor

Efemm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Efe
Cs 1080x1080 de normalde aciliyordu gecenlerde tekrar girecegim anda bi anda oyun arkada aciliyor ve monitorde hata veriyor
Cs ye girsem couzunurlugu 1920ye alcam geri ama giremiyorum monitor hata veriyor yan monitorumde var ama onada nasil alcagimi bilmiyorum win shift sol ok tuslarida ise yaramiyor napmam lazim
Verdigi hata ise The current input timing is not supported by the monitor display please change your input timing to 1920x1080, 60hz or any other monitor listed timing as per the monitor specifications.

gallax420

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
İsim
Eray
geforce experince dan çözünürlüğü değiştirin
Mesaj otomatik birleştirildi:

oyunun

Beguile

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
477
İsim
Beguile
Son zamanlarda bendede bir sorun olmaya başladı çözünürlük değişince monitor sapıtıyor kapanıyor açılıyor falan. HDMI söküp tekrar takınca düzeliyor.

Efemm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
geforce experince dan çözünürlüğü değiştirin

oyunun
amd kullanıyorum

Son zamanlarda bendede bir sorun olmaya başladı çözünürlük değişince monitor sapıtıyor kapanıyor açılıyor falan. HDMI söküp tekrar takınca düzeliyor.
dp kablosu ama deniyim

olmadı hala aynı

Tamam cozdum amd softwareden oyunun ayarlarini performansa getirdim

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Louis Jernigan
Cs 1080x1080 de normalde aciliyordu gecenlerde tekrar girecegim anda bi anda oyun arkada aciliyor ve monitorde hata veriyor
Cs ye girsem couzunurlugu 1920ye alcam geri ama giremiyorum monitor hata veriyor yan monitorumde var ama onada nasil alcagimi bilmiyorum win shift sol ok tuslarida ise yaramiyor napmam lazim
Verdigi hata ise The current input timing is not supported by the monitor display please change your input timing to 1920x1080, 60hz or any other monitor listed timing as per the monitor specifications.

Ayrıca son zamanlarda silahlar için en iyi görünümleri elde etmek amacıyla https://skin.club/tr platformunda daha fazla counter-strike oynamaya ve kasa açmaya başladım. Eğlenceli ve rahatlamama yardımcı oluyor.
Merhaba!

Bu hatayla karşılaşman gerçekten can sıkıcı. Öncelikle, oyun açılmadan önce ekran çözünürlüğünü değiştirmek istiyorsan, bunu yapmanın birkaç yolu var:

1. Güvenli Modda Başlat: Bilgisayarını güvenli modda başlatabilirsin. Güvenli modda, Windows varsayılan ayarlarla başlatılır ve bu sayede ekran çözünürlüğünü değiştirme şansın olur. Bilgisayarın açılırken F8 tuşuna basarak güvenli moda geçebilirsin.
  2. Ekran Ayarlarını Değiştirme: Bilgisayarın açıldığında, başka bir monitör kullanıyorsan, ekran ayarlarına giderek çözünürlüğü değiştirebilirsin. Sağ tıklayarak "Görüntü ayarları"na git ve buradan çözünürlüğü 1920x1080 yapmayı dene.
  3. Oyun Kısayolu: Eğer Counter-Strike'ı kısayol ile açıyorsan, kısayolun üzerine sağ tıklayıp "Özellikler"e giderek "Hedef" kısmına aşağıdaki parametreyi ekleyebilirsin:
    yaml

-w 1920 -h 1080
    Bu, oyunu bu çözünürlükte açmayı dener.
  4. Monitör Ayarları: Eğer başka bir monitör kullanıyorsan, Windows'un ekran ayarlarında ikinci monitörü nasıl ayarlayacağını kontrol et. İki monitörü kullanmak için "Görüntü ayarları" kısmında ekranların nasıl birleştirileceğini veya hangisinin birincil ekran olacağını seçebilirsin.
  5. Klavye Kısayolları: Eğer Win + Shift + Sol Ok işe yaramıyorsa, Ctrl + Alt + Sol Ok gibi alternatif kısayolları da deneyebilirsin.
Eğer bu adımlar işe yaramazsa, başka bir monitöre geçip çözünürlüğü değiştirmeyi de düşünebilirsin. Umarım sorunun kısa sürede çözülür! Başarılar!

Top Bottom