Neler Yeni

CS:GO 2 Pingleriniz nasıl?

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Yeni oyunla beraber tickrate kısımlarında biliyorsunuz değişiklikler oldu. Eski ve yeni oyundaki değerleriniz nasıl? Valve sunucularında oynamayan biri olarak aradaki farkı tam anlamasam da biraz daha iyileşmiş gibi duruyor. Ek olarak tab menüsündeki doğrudan tek ana değerimiz olarak kalacaksa, yaklaşık -20 ping bir düşüş konusu mevcut bende, Faceit ile karşılaştırdığımda sanki yine biraz oyunun akıcılığında problem var gibi ama MM'de de böyleydi. Sizde durumlar nasıl?
20230901170817_1.jpg
20230901170440_1.jpg

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,363
İsim
Kaan
Tüm arkadaşlarım csde 40 falan alırken ben 80 alıyordum umarım -20'de olsa düşüş görürüm.

The Semih

80+ Gold
Yeni oyunla beraber tickrate kısımlarında biliyorsunuz değişiklikler oldu. Eski ve yeni oyundaki değerleriniz nasıl? Valve sunucularında oynamayan biri olarak aradaki farkı tam anlamasam da biraz daha iyileşmiş gibi duruyor. Ek olarak tab menüsündeki doğrudan tek ana değerimiz olarak kalacaksa, yaklaşık -20 ping bir düşüş konusu mevcut bende, Faceit ile karşılaştırdığımda sanki yine biraz oyunun akıcılığında problem var gibi ama MM'de de böyleydi. Sizde durumlar nasıl?

FPS OLD - NEW paylaşır mısın

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
FPS OLD - NEW paylaşır mısın

2-3 oyun oynayıp quitledim, bu oyunu bu haliyle ben oynamam.

Bunun adil bir karşılaştırması olması için tüm ayarları aynı yapmam gerekiyor. Grafik kalitesini orta yaptığımda bile görüntü çamur oluyor hiçbir şey anlaşılmıyor CS2'de. Çözünürlük aynı olup, grafikler yüksek olduğunda, %20'ye yakın bir FPS düşüşü var 5600 & 3060ti ile fakat haritadan haritaya o kadar değişiyorki. Mirage'de oyunu sanki 100 FPS ile oynuyor gibiyim, Inferno geldi oyun 2 kat daha çok akıyor, anlamsız.

Oyun tam çıkmadan anladığım kadarıyla uzun bir açık beta süreci olacak. Çok fazla optimizasyon problemi var. Buna fare input gecikmesi dahil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,018,342
Üyeler
161,440
Son üye
pendragonUtku