Yardım CS:GO 4:3 de black bar kapatma

Antilop14

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
5
İnternetten çözümlerine baktım oyun 4:3 te olacak şekilde black bar kapama başlangıç komutu yazdım olmadı bir de intelden yapanlar var onda da ekran çözünürlüğü 1024e düşüyor . ben sadece csde black barımı kapatmak istiyorum ama çözünürlük hala 4:3 olsun? çözümü yok mu?

Nvidia denetim masasında böyle bir ayar olması lazım.
AMD Radeon Softwareda da var.
1649400139156.png

Amd kullanıyorsanız ayar burada. nvidiada yerini bilmiyorum.

İnternetten çözümlerine baktım oyun 4:3 te olacak şekilde black bar kapama başlangıç komutu yazdım olmadı bir de intelden yapanlar var onda da ekran çözünürlüğü 1024e düşüyor . ben sadece csde black barımı kapatmak istiyorum ama çözünürlük hala 4:3 olsun? çözümü yok mu?
nvidia da masaüstüne sağ tık yapın sonra nvidia denetim masasına girin ordan şu ayarı tam ekran seçin:
resim_2022-04-08_115138785.png

sağ olun hocam sorun çözüldü, bilginiz var mı bilmiyroum hazır yakaladım oyun özelinde de sorayım dedim 4:3 black barda adamlar büyüyor ya tam ekran 4:3te de büyür dimi?
Asıl black bar yapınca büyümez.

sağ olun hocam sorun çözüldü, bilginiz var mı bilmiyroum hazır yakaladım oyun özelinde de sorayım dedim 4:3 black barda adamlar büyüyor ya tam ekran 4:3te de büyür dimi?
black bar kapatınca aynı görüntü sağ ve sola doğru genişliyor. oyuzden tam ekran 4:3 de adamlar genişler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,592
Üyeler
183,141
Son üye
jango
Geri