Neler Yeni

CS:GO 4:3 olmuyor konuyu tekrar açtığım için özür dilerim çok karıştı

efearici242

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
Efe
Arkadaşlar bana gidip lütfen youttubeden 4:3 yapma videosu atmayın yeni bilgisayarıma yeni monitör aldım msi g24c4 adlı monitör ayarlarından sadece tepki süresini arttırdım zaten bir şey fark etmiyor denedim monitörü kullanan varsa belki daha çok yardımcı olabilir radeon ayarlarında her şey tam panel seçili buna rağmen csgoya girince barlar kalkmıyor 1280 1024 oynuyorum normalde 1024 768 de denedim fark etmiyor masaüstünden çözünürlüğü 1080pden aynı çözünürlüklere çekip te denedim masaüstünde bar yok fakat oyun içinde bar var lütfen yardım edin ben tüm setupu csgo oynamak için aldım fakat 4:3 yapmadan oynayamam aklınızda fikirler varsa yardım edebilir misiniz lütfen
Mesaj otomatik birleştirildi:

Msi monitörlerin yandan açılan menüsü hepsinde neredeyse aynı zaten sıkıntı monitörden mi bilmiyorum olma olasılığına karşılık menüde hangi ayar açık hangi ayar kapalı kullanıyorsunuz söyler misisniz kullanan varsa optix serisinden

Looper

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,839
İsim
Ege
işlemci intel mi?

efearici242

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
Efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ayarlardan görüntü ayarlarına gir ve tam panel seç.
Sistemde değilim şu an aklımda olduğu kadarıyla bu şekilde.
Hangi ayar radeon yazılımından bahsediyorsan yaptım ekran ayarlarından işlemci için ayrı bir yer mi var nasıl girerim

JoKeRsn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Berat ünlü
Arkadaşlar bana gidip lütfen youttubeden 4:3 yapma videosu atmayın yeni bilgisayarıma yeni monitör aldım msi g24c4 adlı monitör ayarlarından sadece tepki süresini arttırdım zaten bir şey fark etmiyor denedim monitörü kullanan varsa belki daha çok yardımcı olabilir radeon ayarlarında her şey tam panel seçili buna rağmen csgoya girince barlar kalkmıyor 1280 1024 oynuyorum normalde 1024 768 de denedim fark etmiyor masaüstünden çözünürlüğü 1080pden aynı çözünürlüklere çekip te denedim masaüstünde bar yok fakat oyun içinde bar var lütfen yardım edin ben tüm setupu csgo oynamak için aldım fakat 4:3 yapmadan oynayamam aklınızda fikirler varsa yardım edebilir misiniz lütfen

Msi monitörlerin yandan açılan menüsü hepsinde neredeyse aynı zaten sıkıntı monitörden mi bilmiyorum olma olasılığına karşılık menüde hangi ayar açık hangi ayar kapalı kullanıyorsunuz söyler misisniz kullanan varsa optix serisinden
bendede amd rx 5700 var dün cs girdimde oldu oyunda alt ve r tuşuna basıp ordayken paneli genişlet dedim oldu nasıl yaptımm bende bilmiyorum

efearici242

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
Efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyundan görüntü ayarlarını atsana
Oyun için tam ekran seçili çözünürlükte dediğim gibi zaten diğerleri etkilemiyor çözünürlüğü

Tam ekran seçmeden 4:3 yapılmıyor zaten

Looper

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,839
İsim
Ege
Masaüstünü de 4:3 yapıp dener misin?

efearici242

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
Efe
Masaüstünü de 4:3 yapıp dener misin?
Denedim dedim ya masaüstünde black bar olmuyor fakat oyun içi var

bendede amd rx 5700 var dün cs girdimde oldu oyunda alt ve r tuşuna basıp ordayken paneli genişlet dedim oldu nasıl yaptımm bende bilmiyorum
kral alt r yapınca tam panel seçmekten bahsetdiyorsan o yapılı zaten ona rağmen olmuyor sıkıntı orda

OFF *** çıldırıcam ya tüm zevkim kaçtı denemediğim şeyde kalmadı

Çikohan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,318
İsim
dd

kral alt r yapınca tam panel seçmekten bahsetdiyorsan o yapılı zaten ona rağmen olmuyor sıkıntı orda

hocam csgoda blackbarları mı istemiyorsunuz?

ve ekran kartınız nvidia mı?

efearici242

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
Efe
hocam csgoda blackbarları mı istemiyorsunuz?

ve ekran kartınız nvidia mı?
Kral yardımın için çok sağolda yazdıklarımı okusan anlarsın hadi senin için ben söyliyim black bar istemiyorum ekran kartı amd ayarları yaptığım halde barlar kalkmıyor sıkıntı monitörden diye düşünüyorum ama bir türlü düzeltemedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,495
Üyeler
165,834
Son üye
ayazbyfg
Top Bottom