efearici242
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 322
- İsim
- Efe
Arkadaşlar bana gidip lütfen youttubeden 4:3 yapma videosu atmayın yeni bilgisayarıma yeni monitör aldım msi g24c4 adlı monitör ayarlarından sadece tepki süresini arttırdım zaten bir şey fark etmiyor denedim monitörü kullanan varsa belki daha çok yardımcı olabilir radeon ayarlarında her şey tam panel seçili buna rağmen csgoya girince barlar kalkmıyor 1280 1024 oynuyorum normalde 1024 768 de denedim fark etmiyor masaüstünden çözünürlüğü 1080pden aynı çözünürlüklere çekip te denedim masaüstünde bar yok fakat oyun içinde bar var lütfen yardım edin ben tüm setupu csgo oynamak için aldım fakat 4:3 yapmadan oynayamam aklınızda fikirler varsa yardım edebilir misiniz lütfen
Msi monitörlerin yandan açılan menüsü hepsinde neredeyse aynı zaten sıkıntı monitörden mi bilmiyorum olma olasılığına karşılık menüde hangi ayar açık hangi ayar kapalı kullanıyorsunuz söyler misisniz kullanan varsa optix serisinden
Mesaj otomatik birleştirildi:
Msi monitörlerin yandan açılan menüsü hepsinde neredeyse aynı zaten sıkıntı monitörden mi bilmiyorum olma olasılığına karşılık menüde hangi ayar açık hangi ayar kapalı kullanıyorsunuz söyler misisniz kullanan varsa optix serisinden