Neler Yeni

CS:GO 4:3 olmuyor konuyu tekrar açtığım için özür dilerim çok karıştı

Çikohan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,318
İsim
dd
Kral yardımın için çok sağolda yazdıklarımı okusan anlarsın hadi senin için ben söyliyim black bar istemiyorum ekran kartı amd ayarları yaptığım halde barlar kalkmıyor sıkıntı monitörden diye düşünüyorum ama bir türlü düzeltemedim
bir ara bendede öyle bir sorun vardı nvidia kartım var şöyle bir ayar buldum nvidiada amdnin yazılımından bak bulabilirsen dene
1594935506019.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

bir ara bendede öyle bir sorun vardı nvidia kartım var şöyle bir ayar buldum nvidiada amdnin yazılımından bak bulabilirsen dene
1594935506019.png
tam ekran yap dene bi

efearici242

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
Efe
Alıntıyı görüntüle

tam ekran yap dene bi
Ya kral yaptım işte tam panel seçili olmuyor ona rağmen ona yanıyorum zaten hevesle ne yapsam o işte bir b*kluk çıkar hep

Beyler yok mu forumda her işten anlayan krallar etiketleyin onları yada csci falan ben tanımıyorum online olunca görsünler en azından

Konuyu yükseltemiyorumda hakkım bitti çıldırmama ramak kaldı @Abdullah Hacıgül yardım et abi

Konuyu görenlerde abdullah abiyi etiketlerse sevinirim

ElmorsS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
648
İsim
Emrah
Monitörün tuşlarından kurcala ayar vardı benim eski monitörümde

efearici242

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
Efe
Monitörün tuşlarından kurcala ayar vardı benim eski monitörümde
Ya yaptım bir şekil sonundada bir şey fark ettim monitörde ghosting çok fazla galiba botlar sabit duruyor mesela mouseyi hızlı çevirince hayaleti kalıyor gibi arkada bide hertz kaç olduğunu gösteren bir şey açtım fps_max 144te değilken saçmalıyor 70 80lere iniyor 144 yapıncada çok nadir düşüşler oluyor anlaşılıyor gözle normal mi bu yoksa sabit 144 olması mı lazım

Top Bottom