Neler Yeni

Cs:go aim geliştirme

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,050
İsim
Lokman Açil
Hocam ben eskiden 100 fps ile 2000+ saatlik bir arkadaşımla 2 ayda yoldaşta nova oldum global hayatta olamam. (gerçi o arkadaş training yapmam için salmıyordu)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Rekabetçi, yoldaş’da normalde öyle oynarım zaten. Sadece dm girerek gelişebilirmiyim ve yapmam gereken özel bir şey var mı?

aimbotz'da saatlerce aim kas 1-2 saatlik ısınma ile anca belli bir düzeye gelirsin ondan sonra ilerleyemezsin yprac maplerinde smoke,flaş,molotof taktiklerini öğren bu oyunda sadece aim ile bitmiyor oyun bilgisi'de lazım sonra topluluk sunucularında DM kasabilirsin faceit,esea gibi yerlerde oyununu oynayabilirsin

Fatih Sultan Terim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,714
İsim
Oozdmrsm
Cs:go’da aimimi nasıl geliştirebilirim.
Dereceli maçlara girme anana babana guzel övgüler alırsın. Oncelikle csgo da spreyi adama tutturmak icin mouse u ateş ederken ufak bi sol alta doğru kaydırman lazım (yani ben öyle yapıyorum tutuyo). İkinci olarak hassasiyetini ayarla. 3. Ve en son olarak aim geliştirme odaları var onlara gir

Messinin kramponu

80+ Bronze
Dereceli maçlara girme anana babana guzel övgüler alırsın. Oncelikle csgo da spreyi adama tutturmak icin mouse u ateş ederken ufak bi sol alta doğru kaydırman lazım (yani ben öyle yapıyorum tutuyo). İkinci olarak hassasiyetini ayarla. 3. Ve en son olarak aim geliştirme odaları var onlara gir
Hocam sadece 2 yıldır oynamıyorum oyuna ilk defa başlayan birine anlatır gibi anlatmanıza gerek yoktu. Sadece ne ile geliştirebilirim onu söyleseydiniz yeterliydi. Yinede saolun.

Son düzenleme:

Messinin kramponu

80+ Bronze
Gerçekten oyunda iyi bir yerlere gelmek istiyorsan aimbotz'da saatlerce aim kas 1-2 saatlik ısınma ile anca belli bir düzeye gelirsin ondan sonra ilerleyemezsin yprac maplerinde smoke,flaş,molotof taktiklerini öğren bu oyunda sadece aim ile bitmiyor oyun bilgisi'de lazım sonra topluluk sunucularında DM kasabilirsin faceit,esea gibi yerlerde oyununu oynayabilirsin hem 128 tick hem de oyuncuları daha ciddi ve oyun bilgisi var bunlar sana yardımcı olacaktır iyi oyunalar dilerim
Hocam peki aim botz sadece bir yere kadar mı geliştirir yoksa geliştirmeyi sürdürür mü?

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Kaan Yiğithan ÖZDEMİR
İlgilendiği Kategoriler
Donanım Parçaları
Bu video belllki işinize yarar hocam bir bakın derim

Top Bottom