Cs:go aim geliştirme

Aimbotz diye bi map vardı orda.

Bir de Lem supreme global seviyesine geldikten sonra, kendini hazır hissettiğinde faceit yada Esea üyeliği alıp oradan oynamaya devam etmen lazım çünku, belli bir seviyeden sonra ranked sana fayda sağlamaz, bir üst seviyeye gecmek için Esea yada faceit şart

Son düzenleme:
Cs:go’da aimimi nasıl geliştirebilirim.

Gerçekten oyunda iyi bir yerlere gelmek istiyorsan aimbotz'da saatlerce aim kas 1-2 saatlik ısınma ile anca belli bir düzeye gelirsin ondan sonra ilerleyemezsin yprac maplerinde smoke,flaş,molotof taktiklerini öğren bu oyunda sadece aim ile bitmiyor oyun bilgisi'de lazım sonra topluluk sunucularında DM kasabilirsin faceit,esea gibi yerlerde oyununu oynayabilirsin hem 128 tick hem de oyuncuları daha ciddi ve oyun bilgisi var bunlar sana yardımcı olacaktır iyi oyunalar dilerim

Bir de Lem supreme global seviyesine geldikten sonra, kendini hazır hissettiğinde faceit yada Esea üyeliği alıp oradan oynamaya devam etmen, belli bir seviyeden sonra ranked sana fayda sağlamaz, next levela gecmek için Esea yada faceit şart
O ranklara gelebilecek kadar becerikli olduğumu sanmıyorum yinede teşekkürler.

Gerçekten oyunda iyi bir yerlere gelmek istiyorsan aimbotz'da saatlerce aim kas 1-2 saatlik ısınma ile anca belli bir düzeye gelirsin ondan sonra ilerleyemezsin yprac maplerinde smoke,flaş,molotof taktiklerini öğren bu oyunda sadece aim ile bitmiyor oyun bilgisi'de lazım sonra topluluk sunucularında DM kasabilirsin faceit,esea gibi yerlerde oyununu oynayabilirsin hem 128 tick hem de oyuncuları daha ciddi ve oyun bilgisi var bunlar sana yardımcı olacaktır iyi oyunalar dilerim
Sadece dm girerek gelişebilirmiyim ve oynarken yapmam gereken özel şeyler varmı?

Sadece dm girerek gelişebilirmiyim ve oynarken yapmam gereken özel şeyler varmı?

Önceki mesajımda yazdıklarımı yaparsan iyi olur oyun içinde gereksiz peek atma oyunbozanlık yapma kendi oyununa bak rakip oyuncuları A giderken sen b'de bekleme yani bunları söylememe bile gerek yok her aklıselim insan bunları düşünür sadece mantıklı oyna yeter

Ben 40 50 fps ile le olmuştum sen çok rahat çıkarsın
Hocam ben eskiden 100 fps ile 2000+ saatlik bir arkadaşımla 2 ayda yoldaşta nova oldum global hayatta olamam. (gerçi o arkadaş training yapmam için salmıyordu)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Önceki mesajımda yazdıklarımı yaparsan iyi olur oyun içinde gereksiz peek atma oyunbozanlık yapma kendi oyununa bak rakip oyuncuları A giderken sen b'de bekleme yani bunları söylememe bile gerek yok her aklıselim insan bunları düşünür sadece mantıklı oyna yeter
Rekabetçi, yoldaş’da normalde öyle oynarım zaten. Sadece dm girerek gelişebilirmiyim ve yapmam gereken özel bir şey var mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,210,238
Üyeler
195,309
Son üye
SonBertan
Geri