Kürşat Bey
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 16,135
Fare ayarlarını iyi yap birde bootlarla alıştırma yap
Fare ayarım iyi zaten.Fare ayarlarını iyi yap birde bootlarla alıştırma yap
Cs:go’da aimimi nasıl geliştirebilirim.
O ranklara gelebilecek kadar becerikli olduğumu sanmıyorum yinede teşekkürler.Bir de Lem supreme global seviyesine geldikten sonra, kendini hazır hissettiğinde faceit yada Esea üyeliği alıp oradan oynamaya devam etmen, belli bir seviyeden sonra ranked sana fayda sağlamaz, next levela gecmek için Esea yada faceit şart
Olur öyle hocam sen kusura bakma bende tam okumadım .Aynen hocam haklısınız centering o anlama geliyordu zaten, gece gece kafam iyi çalışmıyor kusura bakmayın
Sadece dm girerek gelişebilirmiyim ve oynarken yapmam gereken özel şeyler varmı?Gerçekten oyunda iyi bir yerlere gelmek istiyorsan aimbotz'da saatlerce aim kas 1-2 saatlik ısınma ile anca belli bir düzeye gelirsin ondan sonra ilerleyemezsin yprac maplerinde smoke,flaş,molotof taktiklerini öğren bu oyunda sadece aim ile bitmiyor oyun bilgisi'de lazım sonra topluluk sunucularında DM kasabilirsin faceit,esea gibi yerlerde oyununu oynayabilirsin hem 128 tick hem de oyuncuları daha ciddi ve oyun bilgisi var bunlar sana yardımcı olacaktır iyi oyunalar dilerim
Bazıları o seviyeye daha hızlı gelir ama bazıları daha yavaş gelir, "ben o seviyeye çıkamam" diye düşünme, çıkarsınO ranklara gelebilecek kadar becerikli olduğumu sanmıyorum yinede teşekkürler.
O ranklara gelmekte bişey yok ki hocam gelirsin o ranklara emek veriyorsan zaten ondan sonrası önemli faceit vs platformlarda daha iyi geliştirirsin kendini .O ranklara gelebilecek kadar becerikli olduğumu sanmıyorum yinede teşekkürler.
Sadece dm girerek gelişebilirmiyim ve oynarken yapmam gereken özel şeyler varmı?
Ben 40 50 fps ile le olmuştum sen çok rahat çıkarsınO ranklara gelebilecek kadar becerikli olduğumu sanmıyorum yinede teşekkürler.
Hocam ben eskiden 100 fps ile 2000+ saatlik bir arkadaşımla 2 ayda yoldaşta nova oldum global hayatta olamam. (gerçi o arkadaş training yapmam için salmıyordu)Ben 40 50 fps ile le olmuştum sen çok rahat çıkarsın
Rekabetçi, yoldaş’da normalde öyle oynarım zaten. Sadece dm girerek gelişebilirmiyim ve yapmam gereken özel bir şey var mı?Önceki mesajımda yazdıklarımı yaparsan iyi olur oyun içinde gereksiz peek atma oyunbozanlık yapma kendi oyununa bak rakip oyuncuları A giderken sen b'de bekleme yani bunları söylememe bile gerek yok her aklıselim insan bunları düşünür sadece mantıklı oyna yeter