Neler Yeni

Cs:go aim geliştirme

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Fare ayarlarını iyi yap birde bootlarla alıştırma yap

Messinin kramponu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
Türkçe konuştuğuma bakma kutuplarda yaşıyorum
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar parçaları, Darboğaz sorunları, Hazır sistem önerileri, Dış donanım önerileri, İç donanım önerileri,

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,374
İsim
Hacı
Aimbotz diye bi map vardı orda.

Lestiveryn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
yusuf büyükbayrak
Bir de Lem supreme global seviyesine geldikten sonra, kendini hazır hissettiğinde faceit yada Esea üyeliği alıp oradan oynamaya devam etmen lazım çünku, belli bir seviyeden sonra ranked sana fayda sağlamaz, bir üst seviyeye gecmek için Esea yada faceit şart

Son düzenleme:

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,048
İsim
Lokman Açil
Cs:go’da aimimi nasıl geliştirebilirim.

Gerçekten oyunda iyi bir yerlere gelmek istiyorsan aimbotz'da saatlerce aim kas 1-2 saatlik ısınma ile anca belli bir düzeye gelirsin ondan sonra ilerleyemezsin yprac maplerinde smoke,flaş,molotof taktiklerini öğren bu oyunda sadece aim ile bitmiyor oyun bilgisi'de lazım sonra topluluk sunucularında DM kasabilirsin faceit,esea gibi yerlerde oyununu oynayabilirsin hem 128 tick hem de oyuncuları daha ciddi ve oyun bilgisi var bunlar sana yardımcı olacaktır iyi oyunalar dilerim

Messinin kramponu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar parçaları, Darboğaz sorunları, Hazır sistem önerileri, Dış donanım önerileri, İç donanım önerileri,
Bir de Lem supreme global seviyesine geldikten sonra, kendini hazır hissettiğinde faceit yada Esea üyeliği alıp oradan oynamaya devam etmen, belli bir seviyeden sonra ranked sana fayda sağlamaz, next levela gecmek için Esea yada faceit şart
O ranklara gelebilecek kadar becerikli olduğumu sanmıyorum yinede teşekkürler.

Messinin kramponu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler
Gerçekten oyunda iyi bir yerlere gelmek istiyorsan aimbotz'da saatlerce aim kas 1-2 saatlik ısınma ile anca belli bir düzeye gelirsin ondan sonra ilerleyemezsin yprac maplerinde smoke,flaş,molotof taktiklerini öğren bu oyunda sadece aim ile bitmiyor oyun bilgisi'de lazım sonra topluluk sunucularında DM kasabilirsin faceit,esea gibi yerlerde oyununu oynayabilirsin hem 128 tick hem de oyuncuları daha ciddi ve oyun bilgisi var bunlar sana yardımcı olacaktır iyi oyunalar dilerim
Sadece dm girerek gelişebilirmiyim ve oynarken yapmam gereken özel şeyler varmı?

Exe.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Gökay Yıldırım
O ranklara gelebilecek kadar becerikli olduğumu sanmıyorum yinede teşekkürler.
O ranklara gelmekte bişey yok ki hocam gelirsin o ranklara emek veriyorsan zaten ondan sonrası önemli faceit vs platformlarda daha iyi geliştirirsin kendini .

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,048
İsim
Lokman Açil
Sadece dm girerek gelişebilirmiyim ve oynarken yapmam gereken özel şeyler varmı?

Önceki mesajımda yazdıklarımı yaparsan iyi olur oyun içinde gereksiz peek atma oyunbozanlık yapma kendi oyununa bak rakip oyuncuları A giderken sen b'de bekleme yani bunları söylememe bile gerek yok her aklıselim insan bunları düşünür sadece mantıklı oyna yeter

Messinin kramponu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler
Ben 40 50 fps ile le olmuştum sen çok rahat çıkarsın
Hocam ben eskiden 100 fps ile 2000+ saatlik bir arkadaşımla 2 ayda yoldaşta nova oldum global hayatta olamam. (gerçi o arkadaş training yapmam için salmıyordu)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Önceki mesajımda yazdıklarımı yaparsan iyi olur oyun içinde gereksiz peek atma oyunbozanlık yapma kendi oyununa bak rakip oyuncuları A giderken sen b'de bekleme yani bunları söylememe bile gerek yok her aklıselim insan bunları düşünür sadece mantıklı oyna yeter
Rekabetçi, yoldaş’da normalde öyle oynarım zaten. Sadece dm girerek gelişebilirmiyim ve yapmam gereken özel bir şey var mı?

Top Bottom