Peki 230 veya 320 fps alsan ve ekranin 75 hz.75 monitör 1440*900p
Mesaj otomatik birleştirildi:
Normalde 60 ben 75 yaptım öyle kullanıyorum
Bunların hepsini yaptım zaten 1600 af güçlü bir işlemci diye biliyorum aldığım fps düşük geldimönitorun kaç hz ise fpsin 1k da olsa o kadar fps alırsın bi fark yok illa kendini tatmıin ediceksen ekran kartı ayarlarını kaliteden performansa çekmen lazım bi de fps_max 0 bi de fps_max_menu 0 yap konsola
Anlamadım tam demek istediğiniPeki 230 veya 320 fps alsan ve ekranin 75 hz.
frame drope yasarmisin ????
Hayır yok, arkadaş yanlış bilgi vermiş. HZ ile FPS birbirinden bağımsız şeyler. HZ düşük diye düşük fps alırsın diye bir şey yok. Senin muhtemelen kartın tam kullanılmıyor çünkü monitörün 1400x900 kart zorlanmıyor, 1920x1080 yapsan kart daha çok kullanacak ve fps artacaktır. MSAA açman da kullanımı arttırır. O kart ile düşük ayarlarda kullanman saçma hocam, en yüksek ayarlara al ki kart kendini kullansın.Gerçekten böyle bir olay varmı ?
Yanlış bilgi vermiş demek çok doğru olmaz, bana da forum'da başka biri demişti.Hayır yok, arkadaş yanlış bilgi vermiş. HZ ile FPS birbirinden bağımsız şeyler. HZ düşük diye düşük fps alırsın diye bir şey yok. Senin muhtemelen kartın tam kullanılmıyor çünkü monitörün 1400x900 kart zorlanmıyor, 1920x1080 yapsan kart daha çok kullanacak ve fps artacaktır. MSAA açman da kullanımı arttırır. O kart ile düşük ayarlarda kullanman saçma hocam, en yüksek ayarlara al ki kart kendini kullansın.
Hocam stratejik anlamda düşük ayarlar daha iyi geliyor bana ya ama 1080p monitör alınca msaa ve 1080p çözünürlükte oynarsam yükselir mi FPS ? Artık işlemcide sorun mu var diye düşünmeye başladım.Hayır yok, arkadaş yanlış bilgi vermiş. HZ ile FPS birbirinden bağımsız şeyler. HZ düşük diye düşük fps alırsın diye bir şey yok. Senin muhtemelen kartın tam kullanılmıyor çünkü monitörün 1400x900 kart zorlanmıyor, 1920x1080 yapsan kart daha çok kullanacak ve fps artacaktır. MSAA açman da kullanımı arttırır. O kart ile düşük ayarlarda kullanman saçma hocam, en yüksek ayarlara al ki kart kendini kullansın.
Yani ca go 300 fps aliyorsan.Bunların hepsini yaptım zaten 1600 af güçlü bir işlemci diye biliyorum aldığım fps düşük geldi
Anlamadım tam demek istediğini
Stratejik olarak iyi gelmiyor, Önceden öyle aşıştığın için böyle diyorsun muhtemelen. CS:GO'yu yüksek ayarlarda oynamak iyidir. Düşük ayarlar çok kötü gözüküyor. Dikkatini dağıtmasın diye efektleri kapatırsın tamam. Sen şuan düşük ayarlar 1400x900 oynuyorsun ve 270 alıyorsun. 1920x1080 yüksek ayar kullansan da o civarda alırsın. Mantıken düşmesi gerek ama hemen hemen aynı kalır. Çünkü muhtemelen kart şuan kendini kullanmıyor. Tamamını kullansa daha iyi olur. Ben de 1660 TI 1080p yüksek ayarlarda 300-320 civarı alıyorum ölüm maçında.Hocam stratejik anlamda düşük ayarlar daha iyi geliyor bana ya ama 1080p monitör alınca msaa ve 1080p çözünürlükte oynarsam yükselir mi FPS ? Artık işlemcide sorun mu var diye düşünmeye başladım.
75hz olarak gösteriyor fakat csgoda gerçekten akıcılık fark ediyor 75 FPS ile 200 FPS arasındaki fark anlaşılıyor yani.Yani ca go 300 fps aliyorsan.
ekranin 75 hz veriyorsa.
ozaman sen ekrana 300 fps mi geliyor.
yoksa 75 fps mi geliyor ?
Ölüm maçı bide hocam gayet iyi FPS benim bileşenler mi sorunlu anlamadım ki içimde şüphe oluştu şimdi parçaların sorunu olup olmadığını anlayabilecegim program vs varmıStratejik olarak iyi gelmiyor, Önceden öyle aşıştığın için böyle diyorsun muhtemelen. CS:GO'yu yüksek ayarlarda oynamak iyidir. Düşük ayarlar çok kötü gözüküyor. Dikkatini dağıtmasın diye efektleri kapatırsın tamam. Sen şuan düşük ayarlar 1400x900 oynuyorsun ve 270 alıyorsun. 1920x1080 yüksek ayar kullansan da o civarda alırsın. Mantıken düşmesi gerek ama hemen hemen aynı kalır. Çünkü muhtemelen kart şuan kendini kullanmıyor. Tamamını kullansa daha iyi olur. Ben de 1660 TI 1080p yüksek ayarlarda 300-320 civarı alıyorum ölüm maçında.
Anlaşılması normal fps arttıkça frame time değeri düşer yüksek fps her zaman daha iyidir. Şuan 200 fps aldığında 75'ini hissediyorsun ama frame time yüksek fpsde daha düşük olduğu için daha akıcı geliyor. 144 hz geçsen 144 fps hissedeceksin ve cidden çok fark var. 144 hz alıştıktan sonra eski 60 hz monitörümde windows bile kasıyor gibi geliyor.75hz olarak gösteriyor fakat csgoda gerçekten akıcılık fark ediyor 75 FPS ile 200 FPS arasındaki fark anlaşılıyor yani.
Ozaman bu demek oluyor ki. Ne kadar fps alirsan al ve ekranin 240 hz az veriyorsa, ozaman hic faydasini göremesin. Ozaman ne gerek var o kadar fps ve ekran sadece 75 fps veya hz sunuyorsa75hz olarak gösteriyor fakat csgoda gerçekten akıcılık fark ediyor 75 FPS ile 200 FPS arasındaki fark anlaşılıyor yani.
Ölüm maçı bide hocam gayet iyi FPS benim bileşenler mi sorunlu anlamadım ki içimde şüphe oluştu şimdi parçaların sorunu olup olmadığını anlayabilecegim program vs varmı