tursulubaklava
80+
- Reaksiyon skoru
- 29
- Konu Sahibi Konu Sahibi
şu cs2 çıksada kurtulsak artık :d1660s ten 3070ti geçince oldu çünkü![]()
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
16 haziran diyolar
şu cs2 çıksada kurtulsak artık :d1660s ten 3070ti geçince oldu çünkü![]()
Heee anladım. O olay tickrate ile alakalı. Mesela ctrl'ye seri olarak basamıyorsun. Arada yavaş kalkıyor yavaş eğiliyor falan. CS2 de bu sorun olmayacak umarım.1660s ten 3070ti geçince oldu çünkü![]()
İnşallahşu cs2 çıksada kurtulsak artık :d
16 haziran diyolar
benim sorun :dHeee anladım. O olay tickrate ile alakalı. Mesela ctrl'ye seri olarak basamıyorsun. Arada yavaş kalkıyor yavaş eğiliyor falan. CS2 de bu sorun olmayacak umarım.
İnşallah
CS 2de de ctrlye seri basamazsın kanka. CS 1.6 da ki gibi herkes duck hareketini yapar o da oyunun gerçekçliğini bozuyor.Heee anladım. O olay tickrate ile alakalı. Mesela ctrl'ye seri olarak basamıyorsun. Arada yavaş kalkıyor yavaş eğiliyor falan. CS2 de bu sorun olmayacak umarım.
İnşallah
Demek istediğim o değildi.CS 2de de ctrlye seri basamazsın kanka. CS 1.6 da ki gibi herkes duck hareketini yapar o da oyunun gerçekçliğini bozuyor.
14 Haziran değil miydi?şu cs2 çıksada kurtulsak artık :d
16 haziran diyolar
vala ne kadar erken çıkarsa o kadar iyi benim için ama ben 16 diye biliyorum14 Haziran değil miydi?
Bencedevala ne kadar erken çıkarsa o kadar iyi benim için ama ben 16 diye biliyorum
Hocam anlık olarak unlost cs2 hakkında video attı, bildirimi düştü izleyebilirsin. İyi forumlar.vala ne kadar erken çıkarsa o kadar iyi benim için ama ben 16 diye biliyorum