cs go amd tabanlı bir oyunmu yoksa nvidia tabanlı bir oyunmu ?

I'm GANDALF

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
587
cs go amd tabanlı bir oyunmu yoksa nvidia tabanlı bir oyunmu ? şuan benim kullandığım ekran kartı rx 5700xt ama genelde cs go oynuyorum ve de ilerde de oynuycağımı düşünüyorum sizce seneye çıkıcak amd ekran kartlarını mı yoksa nvidia ekran kartlarınımı almalıyım ?

cs go amd tabanlı bir oyunmu yoksa nvidia tabanlı bir oyunmu ? şuan benim kullandığım ekran kartı rx 5700xt ama genelde cs go oynuyorum ve de ilerde de oynuycağımı düşünüyorum sizce seneye çıkıcak amd ekran kartlarını mı yoksa nvidia ekran kartlarınımı almalıyım ?
İşlemci tabanlı bir oyun.

5700XT kullanırken bir sorun yaşamıyorsanız kullanmaya devam edin. Ekran kartının güçlü olması önemli ama CPU konusunda tekli çekirdeğe daha çok bakıyor.
240FPS'den sonrasını umursama bile. (Monitör 240HZ olarak düşündüm)

Güzel kardeşim CS tamamen işlemci odaklı bir oyundur. Ekran kartına konusunda da Nvidia öneririm ama daha uygun fiyatlı ve performanslı bir Amd ekran kartı olursa onu tercih ederim.

5700XT kullanırken bir sorun yaşamıyorsanız kullanmaya devam edin. Ekran kartının güçlü olması önemli ama CPU konusunda tekli çekirdeğe daha çok bakıyor.
240FPS'den sonrasını umursama bile. (Monitör 240HZ olarak düşündüm)
aynen saten 240 hz ama bazen burda açılan konuları görüp rx 5700xt aldığıma pişma oluyuorum bu arada kartım 65 dereceyi daha geçmedi 2 3 saaat oynadım sanki biraz çok abartıyolar şu ısınmayı flan

Dostum insanlar ısınma sorununu yük altındayken yaşıyor, CS PC'ye yük bindiren bir oyun değil. Aslında
insanlar Driver sorunlarından çok şikayetçi, performans ve
sıcaklığından değil.
aynen saten 240 hz ama bazen burda açılan konuları görüp rx 5700xt aldığıma pişma oluyuorum bu arada kartım 65 dereceyi daha geçmedi 2 3 saaat oynadım sanki biraz çok abartıyolar şu ısınmayı flan

Nvdia ekran kartları stabildir ve çok sorun yaşamasınız amd de ara sıra sorun yaşarsınız ama çözümü vardır sonuçta ucuz etin yahnisi yavan olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,857
Üyeler
186,251
Son üye
tigiy514321
Geri