Neler Yeni

Yardım Cs Go Atanan Tuş İle Hızlı Smoke Flash Alma Kodu

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,562
İsim
Cengiz
Arkadaşlar merhaba ben bi kaç yıl önce bi cfg kurmuştum oarada bi tuşa basıp hızlıca smoke ile flash alabiliyoduk ikisini tabi farklı tuşlara atıyorduk yani bombalar arasında geçiş yapmıyorduk bende bunları smoke ile flashseçme tuşlarını mousenin yan tuşlarına atamak istiyorum bunun kodu nedir yardımcı olabilir misiniz

Kangalll

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
256
İsim
Kangal Kangaoğlu
koda gerek var mı? ayarlardan kontrollere gel flash bombasına hangi tuşu kullancaksan oradan ata

Mounhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Ömer Yağız
Arkadaşlar merhaba ben bi kaç yıl önce bi cfg kurmuştum oarada bi tuşa basıp hızlıca smoke ile flash alabiliyoduk ikisini tabi farklı tuşlara atıyorduk yani bombalar arasında geçiş yapmıyorduk bende bunları smoke ile flashseçme tuşlarını mousenin yan tuşlarına atamak istiyorum bunun kodu nedir yardımcı olabilir misiniz
Atölye haritalarında confıg genertor haritasını indir. Bu haritada istediğin bütün ayarlar var.
Soldan 2. Panel olması lazımdı Jumpthrow bin butonundan istediğin tuşa ata ben (v ) tuşunu uygun bulduğumdan dolayı v tuşuna atadım.
Ama istersen Google a CS Jumpthrow bind yaz. YouTube videoları var. Sitelerde de açıkça mevcuttur.

Ekler

• images (1).jpeg
    images (1).jpeg
    24.6 KB · Hit: 32

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,562
İsim
Cengiz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

MAH0A

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
527
İsim
Mahmut Taplamacıoğlu

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,562
İsim
Cengiz

Kangalll

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
256
İsim
Kangal Kangaoğlu
ayarlarda öyle bişey mi var lan 1.5 k saatim var ilk defa duyuıyoruö
El bombası, flaş bombası vesaire hepsinin tuş atamaları var. Tuş atama yerine tıkladıktan sonra atamak istediğin mouse tuşuna bas tamamdır. Bu arada 1.5k saatin olup haberinin olmaması gerçekten şaşırtıyor insanı :)

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,562
İsim
Cengiz
El bombası, flaş bombası vesaire hepsinin tuş atamaları var. Tuş atama yerine tıkladıktan sonra atamak istediğin mouse tuşuna bas tamamdır. Bu arada 1.5k saatin olup haberinin olmaması gerçekten şaşırtıyor insanı :)
kşrjrpoiaejtawilştfgjeawoşrfjeawopa kanka ben normal ayar çekmiyorum hep kod ile çekiyorum o yüzden yani bir kere ayarlara girmedim cs sadece grafik kısmında herşeyi düşük yapıp 1024x768 yapıyım kendi cfg'mi aktif ediyom oynuyom o kadar
Mesaj otomatik birleştirildi:

1500 saat boşa oynarken ben asfafas
nu arada çok pro cfg kullanıyorum 3 yıldır arıyorsanmız veya kullanmak isterseniz cfg atabilirim karmaşık değil yani tuş atamaları yok cfg de hud ayarları vb silah tutuşu var sallanması felan

AliFii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Ali Fidancı
bind z "use weapon_flashbang";bind x "use weapon_smokegrenade";bind c "use weapon_hegrenade";bind v "use weapon_molotov;use weapon_incgrenade"
sanırım aradığın bind'lar bunlar

Kangalll

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
256
İsim
Kangal Kangaoğlu
kşrjrpoiaejtawilştfgjeawoşrfjeawopa kanka ben normal ayar çekmiyorum hep kod ile çekiyorum o yüzden yani bir kere ayarlara girmedim cs sadece grafik kısmında herşeyi düşük yapıp 1024x768 yapıyım kendi cfg'mi aktif ediyom oynuyom o kadar

nu arada çok pro cfg kullanıyorum 3 yıldır arıyorsanmız veya kullanmak isterseniz cfg atabilirim karmaşık değil yani tuş atamaları yok cfg de hud ayarları vb silah tutuşu var sallanması felan
Helal olsun kardeşim, tabi bu bilgiler tecrübe gerektiriyor, 15k saatin olsaydı öğrenmiş olurdun :)

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,562
İsim
Cengiz
Helal olsun kardeşim, tabi bu bilgiler tecrübe gerektiriyor, 15k saatin olsaydı öğrenmiş olurdun :)
klpsdnfş<jofgfnepı<witfhgjweio<tfgheĞWOFTGHWOŞTWGhaw<

bind z "use weapon_flashbang";bind x "use weapon_smokegrenade";bind c "use weapon_hegrenade";bind v "use weapon_molotov;use weapon_incgrenade"
sanırım aradığın bind'lar bunlar
hallettim kanka çok sağol

egebaranakk0

80+ Silver

Atsana confiğini

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,562
İsim
Cengiz
Top Bottom