Neler Yeni

Yardım Cs go ban yer miyim ?

Sistinan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Oğuzhan Topcu
Cs goyu çok nadir oynuyorum onda da eglenmeye calisiyoruz arkdaslarla 12-6 zaten yeniyorduk maç da oldukca basitti bir kac kere dalgasına birbirimzi öldurduk iki 3 kere asagi atladik bir seyler denerken adamlarda sinirlendi yabancılar şikayet ettik ve mail attik dedi ban yer miyiz sizde hesabımda bir suru oyun var vac yazmasını istemiyorum kesinlikle ( bu arada bu ölme ve intihar isini 5 raunt falan yaptik sonra maçı kolayca yendik)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kolay olan maçı 5-6 raunt sattık sadece birde onlar kufur ediyordu bizde bayagi kufur ettik de onlar rusdu

oyundan atması lazımdı 5'e kadar ama anlayamadım xd

Quill

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
979
İsim
Hakan Can Yıldırım
ilk banınsa en fazla 30dk yersin

Sistinan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Oğuzhan Topcu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ya oyun umrumda degil sadece şeyden korkum hani steam profilin de vac yazıyor ondan

VAC için hile kullanmaz lazım diye biliyorum. Bir de maçı kazandınız mı kaybettiniz mi ?

Sistinan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Oğuzhan Topcu
VAC için hile kullanmaz lazım diye biliyorum. Bir de maçı kazandınız mı kaybettiniz mi ?
12-6 dı iste yeniyorduk maç da kolaydı cok nadir oynadigim icin ben eglendik 12-11 falan oldu sonra yaklaştır diye oynuyalim dedik kazandik

Bir de mail atmaları önemsiz zaten steam mail atınca geri dönüşü şu şekilde oluyor ; Lütfen oyundan veya profilinden raporlayınız bizim yapabileceğimiz bir şey yok gibisinden geri dönüş yapıyorlar o yüzden attıkları maili boşver ama raporlandıysanız bile Vac yemezisniz.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,478
İsim
Oğuz
Bu gibi şeylerden vac yenmez

Sistinan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Oğuzhan Topcu
Bir de mail atmaları önemsiz zaten steam mail atınca geri dönüşü şu şekilde oluyor ; Lütfen oyundan veya profilinden raporlayınız bizim yapabileceğimiz bir şey yok gibisinden geri dönüş yapıyorlar o yüzden attıkları maili boşver ama raporlandıysanız bile Vac yemezisniz.
O zaman sorun yok ya 5/6 ay oyunu sabote edip kazandık zaten

Bu gibi şeylerden vac yenmez
Tamam teşekkür ederim

hsnztrk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
Hasan Öztürk
Hiçbir şey olmaz. Oyunbozanlıktan rapor edilmişsindir. Onun da net bir karşılığı yok. Herhalde pek çok kişinin rapor etmesi gerekiyor ki haftalık ban falan alasın.

12-6 dı iste yeniyorduk maç da kolaydı cok nadir oynadigim icin ben eglendik 12-11 falan oldu sonra yaklaştır diye oynuyalim dedik ka

Cs goyu çok nadir oynuyorum onda da eglenmeye calisiyoruz arkdaslarla 12-6 zaten yeniyorduk maç da oldukca basitti bir kac kere dalgasına birbirimzi öldurduk iki 3 kere asagi atladik bir seyler denerken adamlarda sinirlendi yabancılar şikayet ettik ve mail attik dedi ban yer miyiz sizde hesabımda bir suru oyun var vac yazmasını istemiyorum kesinlikle ( bu arada bu ölme ve intihar isini 5 raunt falan yaptik sonra maçı kolayca yendik)

Kolay olan maçı 5-6 raunt sattık sadece birde onlar kufur ediyordu bizde bayagi kufur ettik de onlar rusdu
Ama rekabetci maclarda boyle seyler yapmayin biz de oynuyoruz. Jailbreak girip takilabilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6,987
İsim
Burak Karadağ
Bu tarz hareketlerin VAC Ban ile ilgisi yoktur sizin yaptığınız oyunbozanlık. En fazla 30 dakika ban yersiniz.

Hail Zimbabwe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
363
İsim
George
VAC yemelik bir durum değil ama milletin oyununu çöp etmeye gerek yok. Hiç sevmediğim hareketler bunlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,204
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom